OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Impossible is nothing...

Κάποιους τους... τρομάζει το ταξίδι της Τρίτης στο Λονδίνο για το ματς της Τετάρτης με την Άρσεναλ στο Emirates. Γενικότερα οι ελληνικές ομάδες μοιάζουν να βρίσκονται σε... τρικυμία όταν ταξιδεύουν στο «νησί» για αγώνες με αγγλικούς συλλόγους. Ο ρυθμός είναι, τουλάχιστον, 2 με 3 ταχύτητες πάνω απ' αυτόν που έχουμε συνηθίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα και η αντιμετώπιση των αντιπάλων μοιάζει αδύνατη.

Προ διετίας ο Νικοπολίδης, στο ίδιο γήπεδο, με τον ίδιο αντίπαλο, είχε αναγκαστεί να κάνει την εμφάνιση της καριέρας του (και ανάγκασε τα αγγλικά ΜΜΕ να τον χαρακτηρίσουν Έλληνα Θεό, Δία και ό,τι άλλο βάζει ο νους σας) για να... γλιτώσει με το τιμητικό, όπως είχε εξελιχθεί το ματς, 2-0. Ο Αντώνης, με την ευκαιρία, ήταν ένας απ' αυτούς που δεν ήθελε με τίποτα να κάνει ταξίδια στο «νησί». Για αναψυχή θα ήθελε να πηγαίνει κάθε μήνα. Για επίσημους αγώνες όμως, ούτε ν' ακούει.

Τρομάζει κάποιους λοιπόν το ταξίδι στο Λονδίνο αλλά σ' αυτούς τους κάποιους δεν ανήκει ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ένας παίκτης με το χαρακτήρα του νικητή που έχει ο Αργεντινός δεν θεωρεί ότι υπάρχει η λέξη «αδύνατο» στο ποδοσφαιρικό λεξιλόγιο. Στο δικό του σίγουρα δεν υπάρχει.

«Δύσκολο σίγουρα είναι να κερδίσουμε ή να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Αδύνατο όμως δεν είναι. Τίποτα δεν είναι αδύνατο στο ποδόσφαιρο», είπε στο Thrylos.gr ο Ιμπαγάσα ο οποίος είχε την ευκαιρία να πάρει πολύτιμες ανάσες στο χθεσινό ματς με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο αφού χρησιμοποιήθηκε στο τελευταίο ημίωρο. «Είναι μια πολύ δυνατή και γρήγορη ομάδα και το ξέρουμε αυτό. Κι εμείς όμως έχουμε την αξία μας και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε την Τετάρτη για ένα θετικό αποτέλεσμα», συμπλήρωσε.

Ο 35χρονος «στρατηγός» του Θρύλου ήταν χαρούμενος μετά τη λήξη του αγώνα γιατί αντιλαμβάνεται τη σημασία αυτής της νίκης. Γνώριζε αφού τον είχε παρακολουθήσει τηλεοπτικά, και το έλεγε την παραμονή, ότι ο Εργοτέλης είναι μια πολύ καλή ομάδα και πολύ επικίνδυνη. Και καταλάβαινε πως όπως ηττήθηκε εκεί ο ΠΑΟΚ μπορεί να ηττηθούν στο μέλλον ή να χάσουν βαθμούς ο ΠΑΟ με την ΑΕΚ. «Ήταν δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Εργοτέλη. Παίξαμε με έναν δυνατό αντίπαλο. Ευτυχώς όμως παίξαμε δυνατά και φύγαμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Κρήτη. Είναι σημαντικοί αυτοί οι βαθμοί στην προσπάθεια που θα κάνουμε για να κατακτήσουμε ξανά τον τίτλο», συμπλήρωσε ο «Κάνιο» που έφυγε κουτσαίνοντας από το Παγκρήτιο.

Βλέποντάς τον ήταν λογικό να ανησυχήσει ο οποιοσδήποτε. Ο Αριέλ όμως έπαιξε με... μισή προπόνηση κόντρα στη Μαρσέιγ μετά από ένα μήνα απουσίας λόγω προβλήματος στο γόνατο, σε μια κλοτσιά θα... κολλήσει; «Πονάω, δέχθηκα μια κλοτσιά εδώ (σ.σ. έδειχνε τον αριστερό μηρό) και με πονάει. Δεν είναι τίποτα σοβαρό όμως. Θα είμαι εντάξει για το ματς με την Άρσεναλ», μας είπε και μας καθησύχασε.

Σπ.Γρομητσάρης
http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons