OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΡΙΤΗ 27/9

Εχτές αγγίξαμε το ΑΠΟΛΥΤΟ σήμερα πάμε με φόρα αλλά και προσοχή στα μάτς του Champions League αλλά και απο κύπελλο αγγλίας που θα κυνηγήσουμε κάτι εκπλήξεις.

Στη Ρωσσία που είναι νωρίς ο αγώνας η ΤΣΣΚΑ δεν κερδίζει. Προσωπικά τις ρώσσικες ομάδες τις κοντράρω όταν είναι στην έδρα τους και κάνουν "κηδείες" εκτός, η Ίντερ και με αλλαγή προπονητή πάει με άλλον άερα και το Χ2 είναι μια καλή βάση. Η Λυών εύκολα ή δύσκολα θα κάνει τον άσσο. Στον αγώνα του Μονάχου η "παλιά" Μπάγερν έχει το προβάδισμα απέναντι στα "νεούδια" απο το νησί. Ο Γκόμεζ είναι σε φόρμα και καλό είναι να παιχτεί σαν σκόρερ anytime, εννοείτε θα πάω με τον άσσο εδώ. Ο αγώνας της Νάπολι θέλει προσοχή και δεν είναι τόσο εύκολος όσο δείχνει. Ναι μεν παίζει στην έδρα της πρώτο μάτς Champions League θα έχει τον κόσμο δίπλα της, αλλά έχει και την πίεση, ο άσσος μπορεί να φαντάζει ισχυρός αλλά για όσους θέλουν ας ρίξουν και μια κάλυψη με το Χ. Στον αγώνα της Οτελούλ με την Μπενφίκα θα παίξω μόνο να σκοράρει anytime ο Nolito απο τους "αετούς". Στη Μαδρίτη η Ρεάλ θα νικήσει αλλά δεν βλέπω άνετη σε σκόρ επικράτηση και πολλά γκόλ, θέλει προσοχή. Τέλος θα πάρω το όβερ στον αγώνα της Λίλ.

Απο Αγγλία σήμερα θα δώσω ημίχρονα - τελικά για να παίξετε ένα συστηματάκι με λίγα να πάτε για πολλά. Οπότε έχουμε Γουότφορντ 2/1, Πόρτσμουθ 2/1, Ντάρλινγκτον 1/2, Μπάροου 1/Χ, Ντονκάστερ Χ/2, Νότιγνχαμ 2/2 και Κιντενμίστερ 1/Χ.

www.offbet.gr





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons