OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Ερνέστο, κάνε κάτι να γλιτώσεις το κράξιμο...

Κόουτς δεν είναι αυτή η ομάδα που πέρσι πήρε το πρωτάθλημα. Είναι ολομέλεια του ΟΗΕ που την ώρα της συνεδρίασης, την κοπάνισαν οι διερμηνείς κι έγινε αδύνατη η συνεννόηση. Αν έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου που δεν πρόλαβες ακόμα να το περάσεις στους παίκτες βγες να μας το πεις για να γλιτώσεις το κράξιμο. Γιατί αυτό που άκουσε ο Κονστάντσο δεν θα είναι τίποτα μπροστά σ' αυτά που θα ακούσεις εσύ όταν έρθει η σειρά σου. Και μην αμφιβάλεις ότι θα έρθει εφόσον η ομάδα εξακολουθεί να παρουσιάζεται σε τέτοια κατάσταση.

Ο,τι και να πει κανείς δεν θα πιστέψει πως για το... αγκομαχητό κόντρα στην Ξάνθη φταίει η μεταγραφή του Ριέρα την τελευταία στιγμή. Κουδούνια θα σου κρεμάσουν στο Ρέντη με τέτοιες εμφανίσεις. Με εξαίρεση το φιλικό κόντρα στην Ίντερ ο Ολυμπιακός παίζει έτσι... χωρίς πρόγραμμα. Σου ξινίζει ο Αβραάμ και τον κρατάς στον πάγκο. Σου βρωμάει ο Τοροσίδης και αφήνεις την ομάδα κολοβή από δεξιά.

Λίγο ακόμα και θα την κάνεις λατινική παροικία που όλοι ξέρουν πως θα την... πάρεις μαζί όταν γυρίσεις στην πατρίδα σου. Τέλος πάντων, η διοίκηση έχει την τυπική υποχρέωση να σου κάνει τα χατήρια. Πρόσεξε όμως γιατί θα καταντήσεις σαν τον Χιμένεθ που ψάχνει παντού για δικαιολογίες.

Αφού τα κατάφερες πέρσι θεωρητικά μπορείς και φέτος. Με την μαγκιά του Πάντελιτς τον ηρωισμό του Μέλμπεργκ και το ταλέντο του Τζεμπούρ, βράχηκες αλλά δεν έγινες μούσκεμα. Φτιάξε κάτι συγκεκριμένο κι όλοι θα το αντιληφθούν. Οι καμινάδες πάντως δεν είναι λύση. Μπράβο στην Ξάνθη που συμπεριφέρθηκε ποδοσφαιρικά κι έδειξε τα προσόντα της παρά τις όποιες καθυστερήσεις. Ασχετα με τα προβλήματα του Ολυμπιακού το πρωτάθλημα "διψάει" για ανατροπές κι εκπλήξεις.


Γιώργος Χελάκης
http://www.sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons