OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Πιο απλό απ' ότι νομίζουμε...

Για μια μάχη και έναν τελικό ετοιμάζονται οι "ερυθρόλευκοι" όπως τόνισε ο Βαλβέρδε, χρίζοντας βέβαια ξεκάθαρο φαβορί την Άρσεναλ. Τι δήλωσε για τον ρυθμό και τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται η ομάδα του. Διαβάστε και τις δηλώσεις του Μέλμπεργκ.

Ο Ολυμπιακός είναι το αουτσάιντερ στο ματς της Τετάρτης με την Άρσεναλ, κάτι που παραδέχεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε, υπογραμμίζοντας όμως πως οι παίκτες το θα παλέψουν για το καλύτερο, θα κοιτάξουν στα μάτια τους Άγγλους και όπου πάει...

Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε στο ξέφρενο ρυθμό των αγγλικών ομάδων που δεν έχει την παραμικρή σχέση μ' αυτό των ελληνικών, ενώ απέφυγε να μιλήσει συγκεκριμένα για παίκτες της Άρσεναλ.

"Ο ρυθμός με τον οποίο αγωνίζονται οι αγγλικές ομάδες δεν έχει καμία σχέση με τον ρυθμό με τον οποίο παίζουμε στην Ελλάδα. Στην Αγγλία παίζουν πολύ γρήγορο ποδόσφαιρο και σε αυτόν τον τομέα θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουμε σωστά αντανακλαστικά. Είμαστε σίγουρα βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Μαρσέιγ. Από τότε έχουμε δώσει ακόμη δύο επίσημα παιχνίδια, τα οποία μας έχουν βοηθήσει.

Η Άρσεναλ είναι το ξεκάθαρο φαβορί τόσο στην αναμέτρηση, όσο και στον όμιλο μας. Εμείς, όμως, θα παλέψουμε ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και θα δώσουμε μάχη στο γήπεδο ώστε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Δεν ξεχωρίζω κάποιον παίκτη από την Άρσεναλ και γενικά την αντιμετωπίζουμε ως ομάδα και όχι σαν μονάδες. Γνωρίζουμε πως θα έχουμε ένα μέρος του κόσμου μας στο πλευρό μας και αυτό μας δίνει δύναμη. Θέλουμε να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας. Κάθε παιχνίδι να ξέρετε το βλέπουμε σαν τελικό.

Έτσι τα αντιμετωπίζουμε. Όποιες δυσκολίες και αν αντιμετωπίσουμε θα προσπαθήσουμε να αντεπεξέλθουμε στις ανάγκες του αγώνα. Θα τους κοιτάξουμε στα μάτια και θα παλέψουμε για το καλύτερο. Θεωρώ πάντως πως όποια ομάδα επιβάλει το ρυθμό της στο παιχνίδι θα φτάσει και πιο κοντά στη νίκη. Το ποδόσφαιρο είναι πιο απλό απ' ότι όλοι νομίζουμε", δήλωσε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού

Μέλμπεργκ: "Είμαστε πιο έτοιμοι"

Από την πλευρά των παικτών, μίλησε ο Όλοφ Μέλμπεργκ, που έχει και εμπειρία από Αγγλία. Ο Σουηδός αμυντικός τόνισε πως η ομάδα του είναι σαφώς πιο έτοιμη από την πρεμιέρα και το ματς με την Μαρσέιγ, ενώ δεν φαίνεται να δίνει σημασία στις πολλές απουσίες των "κανονιέρηδων".

'Χρειάζεται να μείνουμε συγκεντρωμένοι, ήρεμοι στο παιχνίδι μας και να κάνουμε στο γήπεδο αυτά που θα μας ζητήσει ο προπονητής μας. Έχουμε παρουσιάσει βελτίωση στους τελευταίους αγώνες που έχουμε δώσει. Σίγουρα η Άρσεναλ έχει απουσίες, αλλά παραμένει μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε παρουσιάσει βελτίωση σε σύγκριση με το παιχνίδι κόντρα στη Μαρσέιγ. Επηρεαστήκαμε σίγουρα από την αγωνιστική μας απραξία, αλλά είμαστε σε καλύτερο επίπεδο τώρα".

Για τον Φαν Πέρσι: Όταν έπαιζα στην Άστον Βίλα, ο Φαν Πέρσι τότε έπαιζε περισσότερο ως ακραίος μεσοεπιθετικός. Τώρα, πλέον, παίζει κυρίως ως στράικερ στην κορυφή της επίθεσης. Πρόκειται για έναν ικανότατο σκόρερ και έναν πολύ καλό παίκτη, αλλά δεν είναι ο μόνος ικανός ποδοσφαιριστής στο ρόστερ της Άρσεναλ. Διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί".

http://www.sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons