OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

«Κατασκοπεύουν» τον Θρύλο...

Στην Αγγλία τα πάντα κινούνται σε ρυθμούς Champions League, με το ματς του Ολυμπιακού και της Άρσεναλ να κερδίζουν το ενδιαφέρον!

Πολλές οι αναφορές και αρκετές οι αναλύσεις που γίνονται από τους Άγγλους, σχετικά με την ομάδα του Πειραιά και το γεγονός ότι πηγαίνει στο «Έμιρεϊτς» για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Άλλωστε, αυτό επισημαίνει και το mirrorfootball.co.uk που αναφέρεται στους «γίγαντες της Ελλάδας» και την ελπίδα για ένα θετικό σημείο στο ματς της Τετάρτης. Η αγγλική ιστοσελίδα επιχειρεί να αναλύσει τους «ερυθρόλευκους» και να τους περάσει από το μικροσκόπιο, «βάζοντας κάτω» τα πλάνα του Βαλβέρδε σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους.

Για την τακτική του Θρύλου σημειώνεται: «Ο πειθαρχημένος σχηματισμός 4-2-3-1 του Βαλβέρδε λειτούργησε με επιτυχία για τον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν, οδηγώντας τον στην εγχώρια δόξα», ενώ ακολουθεί αναλυτική αναφορά για τους παίκτες που αναμένουν οι Άγγλοι να δουν στην ενδεκάδα. Τα σχόλια είναι τα καλύτερα για τους Πειραιώτες, αφού κάποιοι χαρακτηρίζονται εντυπωσιακοί και άλλοι συναρπαστικοί παίκτες!

Η πιθανή ενδεκάδα για τον Ολυμπιακό στην ιστοσελίδα της «Mirror» είναι : Κοστάντσο, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μακούν, Αμπντούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Όσο για τον παίκτη που αποτελεί το «αστέρι» του Θρύλου, αυτός σύμφωνα με το scouting report της ιστοσελίδας είναι ο Κέβιν Μιραλάς, για τον οποίο αφού καταγράφονται τα περσινά του κατορθώματα με τα 14 γκολ, επισημαίνεται: «Αν και μπορεί να μην παίξει στην προτιμώμενη θέση του την Τετάρτη το βράδυ, ο ευέλικτος Βέλγος διεθνής εξακολουθεί να αποτελεί μία απειλή μέσω των έξυπνων κινήσεών του και της ευρωπαϊκής εμπειρίας του»!

http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons