OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Και το +9, έγινε +4...

Πώς προσγειώθηκαν ανώμαλα στην Παιανία…ΜΗ μου πείτε, πάντως. Ήταν γλυκό έτσι όπως έγινε. 

Τελευταίος έπαιζε ο Ολυμπιακός το Σαββατοκύριακο. Όλοι οι αντίπαλοί του ήταν στον καναπέ ευτυχείς. Η ΑΕΚ έστω με την ψυχή στο στόμα είχε ξεκινήσει με νίκη το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είχε κάνει όντως μεγάλο «διπλό» στη Νέα Σμύρνη. Ο δε Παναθηναϊκός με δέκα παίκτες επί 90 λεπτά είχε σώσει το ματς στο Περιστέρι. Κάθισαν λοιπόν να δουν τον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας ότι προέρχεται από επώδυνη ήττα μέσα στο σπίτι του στην πρεμιέρα του Champions League. 

Και τους έρχεται λουκούμι το ξεκίνημα. Με γκολ της Ξάνθης από το 14’! Και τους πάει και πρίμα όλο το ματς. Όλο; Ε, σχεδόν όλο ήταν. Μέχρι το 85’ βλέπετε, το 0-1 παρέμενε. Και εκεί στο τέλος τούς διαλύθηκαν τα όνειρα. Οι ελπίδες. Τα δύο γκολάκια στο 86’ και το 94’ τους σκότωσαν. Όλους. Τους πέθαναν. Από την ευτυχία στην απόγνωση. Τους πάγωσε το χαμόγελο που είχαν επί 85 λεπτά.

Και κύρια φυσικά στους «πράσινους», που είχαν ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο αρχικά με στόχο να πάνε στο +9 από τον Ολυμπιακό! Θα μου πείτε, με… τρεις αγώνες περισσότερους! Ναι, αλλά εάν κέρδιζαν στο Περιστέρι, όντως το Σάββατο το βράδυ θα ήταν στο +9 από τον Ολυμπιακό. Τελικά, το +9 έγινε +7 εξαιτίας του Μήτρογλου (κι ενός άλλου παίκτη που ανήκε έως τον Αύγουστο στον Ολυμπιακό, του Επστάιν, που κέρδισε την αποβολή και έφτιαξε το γκολ…).

Το χειρότερο, όμως, για τον Παναθηναϊκό ήταν της Κυριακής το βράδυ. Οπού μέχρι το 85ο λεπτό του τελευταίου παιχνιδιού της αγωνιστικής, ο ΠΑΟ ήταν εφτά πόντους πάνω από τον Ολυμπιακό. Έστω με δύο παιχνίδια περισσότερα. Και μέσα σε δέκα λεπτά, το +7, έγινε +4. Με δύο παιχνίδια λιγότερα για τον Ολυμπιακό, που άρα μπορεί να πάει σε +2 υπέρ του…

Δηλαδή, τελικά τι είχαμε αυτή την αγωνιστική, πρώτη στην οποία μπήκε και ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα; Στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού -διότι για διεκδικητή του τίτλου στραβοπάτημα είναι ισοπαλία στο Περιστέρι- και καλό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό. Και σε ένα πρωτάθλημα με λίγες ομάδες πολύ δυνατές, κάθε στραβοπάτημα μπορεί να σε κάψει. Ειδικά δε, αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα με 14 ομάδες.
 
Κώστας Νικολακόπουλος
http://www.gavros.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons