OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Μπορεί να κερδίσει πολλά...

Τις ώρες μετράμε πλέον για να δούμε τον Ολυμπιακό και πάλι σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Για την ακρίβεια, στο πιο δύσκολο παιχνίδι του ομίλου, εκτός έδρας με την ομάδα που είναι το φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης.Αν και ο υπογράφων λειτουργεί σχεδόν πάντα με το συναίσθημα και όχι με την λογική, αυτή την φορά θα προσπαθήσει να δει το ματς με μια ψύχραιμη ματιά και όχι με το τι θέλει ή με το τι ελπίζει…

Κακά τα ψέματα, φαβορί για τη νίκη είναι η Άρσεναλ. Παίζει στην έδρα της, έχει καλύτερο ρόστερ και η όχι και τόσο καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, παίζει ένα ρόλο, αλλά σίγουρα όχι μεγάλο. Στο νησί, τα γήπεδα είναι κατηφορικά. Όχι μόνο για τις ελληνικές ομάδες, αλλά ακόμα και για αυτές που ανήκουν σε τοπ επίπεδο.

Δεν είναι δα τυχαίο ότι οι Πειραιώτες στην ιστορία τους έχουν τραγικό απολογισμό. Έχουν αγωνιστεί εννέα φορές και έχουν γνωρίσει ισάριθμες ήττες με τέρματα ένα υπέρ και 29 κατά… Μακάρι να σπάσει αυτή η πέρα για πέρα αρνητική παράδοση και την Τετάρτη το βράδυ να είμαστε μεθυσμένοι από την επιτυχία και να γράφουμε ύμνους.

Ο Ολυμπιακός στο ματς με τους Άγγλους δεν έχει να χάσει τίποτα, αλλά αντιθέτως να κερδίσει πολλά. Μια νορμάλ ήττα, θα περάσει στο ντούκου και κακά τα ψέματα τα ματς στα οποία θα κριθεί το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας, είναι τα δύο σερί με τη Ντόρτμουντ. Εκεί πρέπει ο Ολυμπιακός να μαζέψει βαθμούς για να ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Αντιθέτως, αν οι Πειραιώτες σταθούν με αξιοπρέπεια και καταφέρουν μάλιστα να σταθούν όρθιοι τα οφέλη θα είναι τεράστια.  Πρώτα απ’ όλα βαθμολογικά, αφού βαθμό στο Emirates δύσκολα θα πάρουν Μαρσέιγ και Ντόρτμουντ. Φυσικά θα είναι κέρδος για την ψυχολογία των παικτών, που θα πατήσουν πιο γερά στα πόδια τους και θα μπουν με άλλον αέρα στα ματς με τη Ντόρτμουντ.

Θα είναι κέρδος και για τον κόσμο, που φυσικά θα χαρεί και φυσικά θα πιστέψει περισσότερο στην ομάδα. Γιατί διαβάζοντας και τα σχόλια σας, εδώ στο Thrylos.gr, αλλά και σε άλλα site, εύκολα παρατηρείς γκρίνια και μουρμούρα.  Κάτι που μέχρι ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ είναι κατανοητό, αφού μετά τα τρία στη σειρά επίσημα ματς, ο Ολυμπιακός μας έδειξε καλό πρόσωπο μόνο στο πρώτο ημίχρονο με τον Εργοτέλη, που πλησίασε τα στάνταρ του προπονητή του. Αλλά ρε παιδιά, είναι νωρίς ακόμα. Ας περιμένουμε λίγο, γιατί η ομάδα έχει δυνατότητες και μπορεί να τις βγάλει στο γήπεδο. Εάν δεν το κάνει, τότε ναι θα υπάρχει πρόβλημα. Αλλά ας περιμένουμε…

Ηρακλής Αντύπας
http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons