OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Που θα δείτε live τους σημερινούς αγώνες της Superleague...

Τo Nova σας φαίνεται ακριβό ή αν και συνδρομητές δεν μπορείτε να δείτε τους σημερινούς αγώνες της SuperLeague ένεκα της τελευταίας - ατυχούς - αναβάθμισης που προέβηκε η Nova η οποία πετά εκτός από το δίκτυο της όσους δεν έχουν τους δικούς της ψηφιακούς δέκτες άλλα άλλης εταιρείας; Mην ανησυχείτε μπορεί να σας βοηθήσει το Web.


livetv.ru: Η έως τώρα καλύτερη εναλλακτική λύση για το MyP2P.eu. Προσφέρει αρκετά streams για τα προγράμματα sopcast και TVU Player, αλλά και streams για τον browser. Βέβαια θα πρέπει να συμβιβαστείτε και στην ιδέα προβολής διαφημίσεων.


Freefootball: μόνο browser streams
Αυτή η web υπηρεσία δεν μας δίνει streams που χρειάζονται ειδικό πρόγραμμα για την εκτέλεση τους. Αντί αυτού η αναμετάδοση του αγώνα γίνεται απευθείας στον browser. Τα streaming links για τον εκάστοτε αγώνα εμφανίζονται, συνήθως, 60-90 λεπτά πριν την έναρξη του.


Aν τα παραπάνω δεν ...δουλέψουν δοκιμάζουμε την τύχη μας στο rojadirecta όπου μπορούμε να δούμε μια λίστα από online κανάλια που αναμεταδίδουν τους αγώνες. Πιθανόν να χρειαστεί επιπλέον να εγκαταστήσουμε τον κατάλληλο player όπως είναι το Veetle ή το SopCast.

Αν δεν βαριέστε δοκιμάστε επίσης τα fromsport.com, www.lshunter.tv και www.3rdhalf.ws

Ενδέχεται λόγω της ...κακής πολιτικής που ακολουθεί η Nova να μην λειτουργήσει κανένα από τα παραπάνω για τους ελληνικούς αγώνες.

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να δοκιμάσετε τα παραπάνω links για να δείτε τους αγώνες άλλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων που σε αρκετές περιπτώσεις θα είναι πιο εντυπωσιακοί και ουσιώδεις από τους δικούς μας ;)

© pcnea.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons