OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Η αποστολή για τον αγώνα με την Άρσεναλ...

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 18:00, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης (28/9, 21:45) με την Άρσεναλ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Arsenal Stadium» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League.

Οι Μανιάτης και Φετφατζίδης συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ λίγο πριν το τέλος της προπόνησης ο Ιμπαγάσα ένιωσε μια μικρή ενόχληση στον έσω πλατύ μυ του δεξιού του ποδιού και προτιμήθηκε να μην συνεχίσει την προπόνηση.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:
Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Φέισα, Μοδέστο, Αμπντούν, Μακούν, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Δασκαλάκης, Χαβίτο, Γκρμπιτς, Βαλεριάνος, Γέστε, Φετφατζίδης, Μανιάτης, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, αύριο στις 09:00.

Τα μέλη της αποστολής θα αναχωρήσουν αύριο το πρωί, με πτήση τσάρτερ για το Λονδίνο. Στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του “Arsenal Stadium” η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε και στις 19:00 θα γίνει η προπόνηση της ομάδας, η οποία θα είναι ανοικτή για διάστημα 15 λεπτών για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.
 

http://www.olympiacos.org

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons