OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Την Δευτέρα τελειώνει του Μόνχε...


Ο Βόλος έπεσε στην Δ' Εθνική και στον Ολυμπιακό περιμένουν την Δευτέρα και το ΔΣ της ΕΠΟ για να ξέρουν αν θα κλείσουν τον Μονχε.

Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα είναι οριστικό πως θα πέσουν στην Δ' Εθνική, μετά την απόφαση της ΕΕΑ να μην τους δώσει πιστοποιητικό για τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Αυτό σημαίνει πως αυτόματα όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων μένουν ελεύθεροι και όπως είναι λογικό αυτή η εξέλιξη δεν αφήνει αδιάφορο τον Ολυμπιακό. 

Οι ερυθρόλευκοι μετά την πώληση του Άλμπερτ Ριέρα στην Γαλατάσαραϊ, δεν έχουν ούτε έναν αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή, από την πρώτη ομάδα, που να μπορεί να καλύψει με επιτυχία το κενό του Ισπανού.

Έτσι οι εξελίξεις βολεύουν τον Ολυμπιακό που ούτως ή άλλως είχε στο στόχαστρο του τον 30χρονο άσο του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Μόνχε λοιπόν είναι ουσιαστικά ελεύθερος ποδοσφαιριστής και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το deal, είναι τι θα αποφασίσει η ΕΠΟ.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει ΔΣ την ερχόμενη Δευτέρα, στο οποίο θα ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων.

Η λογική και οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα δώσει μία εβδομάδα διορία για να βρουν κάποιον άλλο σύλλογο, οπότε ανοίγει και ο δρόμος για τον Αργεντινό άσο να φορέσει εκ νέου τα ερυθρόλευκα. 

Δεν αποκλείεται πάντως να έχουμε κάποια έκτακτη ανακοίνωση κατά την διάρκεια της ημέρας για το συγκεκριμένο θέμα από την ΕΠΟ.

http://www.sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons