OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Θα το παλέψουμε στο Λονδίνο...

Την άποψή του για τον αγώνα με τον Εργοτέλη κατέθεσε ο Ιβαν Μαρκάνο μιλώντας στη σελίδα του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα ο Ισπανός που πέτυχε στην Κρήτη το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα αναφέρθηκε και στον αγώνα με την Άρσεναλ

«Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά, μετά μας πιέσανε και εμείς χαλαρώσαμε λίγο και χάσαμε λίγο τον έλεγχο, ευτυχώς που πέτυχα το γκολ γιατί ήταν καθοριστικό για το παιχνίδι και είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη νίκη» σχολίασε αρχικά για τον αγώνα ο Μαρκάνο μιλώντας στο επίσημο site του Ολυμπιακού.

Όσο για την πρόοδο της ομάδας τόνισε: «Η ομάδα ήταν αρκετά καλή, αρκετά βελτιωμένη αν και είχαμε μία δύσκολη ομάδα να αντιμετωπίσουμε, τον Εργοτέλη, σε ένα δύσκολο γήπεδο. Έρχονται δύσκολοι αγώνες με Άρσεναλ και ΠΑΟΚ, όμως είμαστε προετοιμασμένοι και προχωράμε μπροστά».

Τέλος αναφέρθηκε και στον επικείμενο αγώνα με την Άρσεναλ: «Είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας αυτός με την Άρσεναλ. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, όμως αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες πρόκρισης πρέπει να πάμε και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκεί».
 
http://www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons