OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Η ακτινογραφία του Ολυμπιακού από τον σκάουτ της Άρσεναλ...

Ο αρχισκάουτ της Άρσεναλ είδε διά ζώσης τον Ολυμπιακό με Μαρσέιγ, Ξάνθη και Εργοτέλη, και παρέδωσε αναλυτικό φάκελο στον Αρσέν Βενγκέρ. Δείτε την ανάλυσή του για τους Πειραιώτες.

Ο Κοστάνσο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ο Τζεμπούρ δεν ενθουσιάζει, ο Μιραλάς δεν μπορεί να σταθεί σε Premier League ή Primera Division, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο στην επίθεση...

Aυτές είναι μερικές μόνο από τις (αρκετά καυστικές) επισημάνσεις που έκανε για τους πρωταθλητές Ελλάδας ο Στιούαρτ Χιούστον, που βρέθηκε τις τελευταίες 20 ημέρες στην Ελλάδα προκειμένου να ακτινογραφήσει τον ερχόμενο αντίπαλο για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε και έγραψε ο αρχισκάουτ της Άρσεναλ, Στιούαρτ Χιούστον:

Αρχικά, αναφέρθηκε στον Φράνκο Κοστάνσο: "Ο Κοστάνσο δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Άραγε, είναι ακόμα πιο κακός ο δεύτερος γκολκίπερ και δεν χρησιμοποιείται;", αναρωτήθηκε ο Στιούαρτ Χιούστον, ο οποίος απόρηση με τη φάση του απευθείας γκολ-φάουλ του Ρομάνο, θεωρώντας πως ο Αργεντινός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είχε πάρει λάθος θέση.

Για την άμυνα του Ολυμπιακού: "Λογικά δεν θα δούμε κεντρικό αμυντικό δίδυμο στο Λονδίνο τους Μαρκάνο και Αβραάμ. Απ' όσο καταλαβαίνω το πιθανότερο είναι να προτιμήσει μαζί τους Μέλμπεργκ και Αβραάμ. Πάντως θεωρώ πως η αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν προβληματική".

Για το σύστημα: "Αυτό που βλέπω από τις σημειώσεις μου, είναι ότι το σύστημα του Ολυμπιακού γίνεται 4-4-2, έχοντας τον Φουστέρ σε ρόλο δεύτερου στράικερ".

Για τον Τζεμπούρ: "Δεν με τρέλανε ο Τζεμπούρ. Δεν διακρίνεται σε όλο το παιχνίδι, αν και η αλήθεια είναι πως με δύο-τρεις ενέργειες του μπορεί να δώσει τη νίκη στο τέλος. Όπως έκανε με την Ξάνθη. Με τον Εργοτέλη έκανε μία ενέργεια στην αρχή και μετά ήταν... άφαντος! Σε κάποια στιγμή δεν ήξερα σε ποια θέση έπαιζε. Μέχρι και... δεξιό μπακ τον είδα".

Για τον άξονα: "Έβλεπα στην ίδια ευθεία να παίζουν μαζί οι Ορμπάιθ και Μοδέστο. Βέβαια, άλλοτε έπαιζε μόνος του, ως κλασικό "6άρι" ο Ορμπάιθ. Θεωρώ, πάντως, πως το κέντρο μας είναι πολύ πιο γρήγορο".

Για την επιθετική τριάδα των Μιραλάς, Τζεμπούρ και Αμπντούν: "Οι Μιραλάς, Τζεμπούρ και Αμπντούν ναι μεν είναι καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά μπερδεύονταν μεταξύ τους. Άλλες φορές έβλεπες δύο από αυτούς στην αριστερή πλευρά και άλλες κανέναν! Το ίδιο συνέβαινε και από δεξιά".

Το σχόλιο του για τον Μιραλάς: "Σίγουρα ο Μιραλάς είναι ξεχωριστός ποδοσφαιριστής. Μπορεί να σου κάνει φάση από το πουθενά. Αλλά δεν παίζει με το μυαλό του. Δε νομίζω, πάντως, ότι μπορεί να σταθεί στην Premier League ή στο ισπανικό πρωτάθλημα για παράδειγμα. Δεν τον θεωρώ ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης".

Το πρόβλημα στο οποίο εστίασε: "Με όλο τον σεβασμό που έχω για τον Εργοτέλη, αλλά στη λίστα για εσάς, για μένα είναι πρόβλημα το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έκανε μόνο τέσσερις φάσεις για γκολ. Ασχέτως αν σε αυτές τις τέσσερις σημείωσε τρία γκολ".

Το σχόλιο του για την επίθεση των Πειραιωτών: "Στα ματς του Ολυμπιακού που παρακολούθησα, διέκρινα πως οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν ξεκάθαρο πλάνο για να βγουν στην επίθεση. Βγαίνουν όλοι μαζί δίχως πλάνο και αφήνουν εκτεθειμένη την άμυνα. Αυτό κάποια στιγμή θα το πληρώσει".

Για το ματς Ολυμπιακός - Μαρσέιγ: Η Μαρσέιγ ήταν εξαιρετική στο "Καραϊσκάκης". Ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο και οι Λούτσο και Σειρού ήταν πολύ καλοί στο να μοιράζουν το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δεν ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο σε εκείνο το ματς".


http://www.sport24.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons