OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Και τώρα η Ξάνθη...

Το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ πέρασε, αλλά αυτό που «μετράει» στον Ολυμπιακό είναι η ομάδα να παραμείνει συγκεντρωμένη και να μπει «δυνατά» στο πρωτάθλημα. Ήδη οι ανταγωνιστές του Θρύλου έχουν δώσει δύο ματς και για αυτό δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες για τους Πειραιώτες.

Παράλληλα, μία άνετη νίκη με την Ξάνθη, με καλό ποδόσφαιρο, θα μπορέσει να «φτιάξει» την ομάδα και την ατμόσφαιρα, ενόψει της συνέχειας. Η απογοήτευση στο στρατόπεδο των Πειραιωτών έχει εκφραστεί άλλωστε από τους παίκτες και το ματς με τους Ακρίτες μπορεί να αποτελέσει «γιατρικό».

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επανήλθαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Πέμπτης και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος που θα δώσουν οι Πειραιώτες. Στην προπόνηση μίλησε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε στους παίκτες του σχετικά με τη συνέχεια.

Το γενικότερο «μήνυμα» είναι: «Και τώρα η Ξάνθη», καθώς όλοι στην ομάδα είναι στεναχωρημένοι, αλλά πρέπει να προχωρήσουν και να κάνουν το χρέος τους στο πρωτάθλημα, που αποτελεί τον πρώτο στόχο. Η απογοήτευση πρέπει να παραμεριστεί και ο Θρύλος να μπει στο γήπεδο με καθαρό μυαλό, να αποδείξει γιατί θεωρείται η καλύτερη ομάδα!

Στο αγωνιστικό σκέλος της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια ή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την Μαρσέιγ, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους την Παρασκευή στις 19:00.

http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons