OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Έξτρα κίνητρο για νταμπλ και Ευρώπη...

Οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι οι ίδιοι γι’ ακόμα μία σεζόν. Νταμπλ στην Ελλάδα και καλή πορεία στην Ευρώπη θέλει ο Θρύλος και το είχε πει και ο πρόεδρος των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης, όταν είχε επισκεφθεί την ομάδα στο Ρέντη πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Οι παίκτες του πρωταθλητή Ελλάδας, χθες, πήραν στα χέρια τους και τον εσωτερικό κανονισμό, ο οποίος δεν έχει καμία διαφορά με τον περσινό. Για να είμαστε και πιο σωστοί, η μοναδική διαφορά είναι ότι έχει προστεθεί το πριμ για το Champions League, κάτι που πέρσι δεν υπήρχε. Όπως γίνεται κάθε χρονιά έτσι και φέτος στον εσωτερικό κανονισμό δεν υπάρχουν μόνο τα πριμ, αλλά και τα ωράρια.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε αναλυτικά το έξτρα κίνητρο που έχει δώσει η διοίκηση του Ολυμπιακού στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να πετύχουν τους στόχους. Ξεκινώντας από το πρωτάθλημα κάθε ποδοσφαιριστής θα πληρωθεί 60 ευρώ για κάθε λεπτό συμμετοχής στη διοργάνωση. Πέρα απ’ αυτά υπάρχει και μπόνους για την κατάκτηση του τίτλου.

Κάθε παίκτης θα λάβει από 14.700 ευρώ αν ο Θρύλος τερματίσει στην πρώτη θέση και φέτος. Όσον αφορά στο Κύπελλο κάθε λεπτό συμμετοχής ορίστηκε στα 15 ευρώ, ενώ αν έρθει η κούπα που χάθηκε πέρσι θα δοθεί έξτρα μπόνους 14.700 ευρώ. Στο Champions League, όπως γίνεται αντιληπτό, τα ποσά είναι μεγαλύτερα. Για κάθε λεπτό συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ο κάθε ποδοσφαιριστής θα πάρει 120 ευρώ.

Θα γίνει η... σούμα πόσο έπαιξε ο καθένας και όπως γίνεται αντιληπτό, τα ποσά είναι αρκετά μεγάλα. Υπάρχει και έξτρα μπόνους για πρόκριση στη φάση των «16». Αυτό είναι στα 14.700 ευρώ σε περίπτωση που η ομάδα του Πειραιά καταφέρει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Σε όλα αυτά υπάρχει και το 44% της εφορίας, το οποίο όμως δεν το πληρώνει ο Ολυμπιακός. Αυτό χρεώνεται στους ποδοσφαιριστές, αφού πρόκειται για έξτρα πριμ.

Πέρα από τα μπόνους υπάρχουν και τα ωράρια τα οποία αφορούν τους ξενύχτηδες. Όταν η ομάδα, λοιπόν, έχει προπόνηση το προηγούμενο βράδυ οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι το αργότερο στις 12:00 στο σπίτι τους. Όταν έχει ρεπό, το προηγούμενο βράδυ θα μπορούν να βγουν μέχρι τις 02:00. Αυτό ίσχυε και πέρυσι, αυτό ισχύει και φέτος και το μόνο που μένει είναι να το τηρούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μόνο με ειδική άδεια από τον προπονητή θα μπορεί κάποιος να είναι έξω μετά τις 02:00.

Κατά τα άλλα υπάρχουν κι άλλα ενδιαφέροντα πράγματα, όπως, για παράδειγμα, ότι δεν επιτρέπεται οι ποδοσφαιριστές να παίζουν στοίχημα και ειδικά παιχνίδια της ομάδας. Επιπλέον μπορούν οι παίκτες να εξεταστούν από άλλο γιατρό είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Πρώτα, όμως, θα πρέπει να ενημερώσουν τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο, και στη συνέχεια να του φέρουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Έτσι από χθες όλα αυτά είναι στα χέρια των ποδοσφαιριστών και όπως υπάρχουν τα κίνητρα έτσι υπάρχουν και οι απαγορεύσεις.

http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons