OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ARSENAL - OLYMPIACOS 2-1 Champions League 28/09/2011





ΑΡΣΕΝΑΛ (Αρσέν Βενγκέρ): Σέζνι, Σανιά, Μερτεζάκερ, Σονγκ, Σάντος, Φρίμπονγκ, Ροζίτσκι, Αρτέτα, Αρσάβιν, Τσάμπερλεϊν, Σαμάκ

Στον πάγκο: Φαμπιάνσκι, Τζέιμσον, Γκιμπς, Ράμσεϊ, Κοκιελίν, Παρκ, Φαν Πέρσι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάντσο, Χολέμπας, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Φέισα, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζεμπούρ

Στον πάγκο: Μέγερι, Ποτουρίδης, Μοντέστο, Μακούν, Αμπντούν, Πάντελιτς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)
ΒΟΗΘΟΙ: Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεθ, Χουάν Κάρλος Χιμένεθ (Ισπανία)

ΓΗΠΕΔΟ: «Έμιρεϊτς»

1': Έναρξη του αγώνα
4': Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό!
Ο Ιμπαγάσα άνοιξε ωραία δεξιά για τον Φέισα, εκείνος μπήκε στην περιοχή και γύρισε την μπάλα στο πέναλτι, αλλά το πλασέ που έκανε από 'κει ο Φουστέρ δεν ήταν καλό κι έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι!
9' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ!
Έπειτα από βαθιά μπαλιά από αριστερά, ο Τσάμπερλεϊν κοντρολάρει έξω απ΄την περιοχή και -αφού εκμεταλλεύεται λανθασμένη απόπειρα του Μαρκάνο να διώξει- προχωρά και πλασάρει στην αριστερή γωνία του Κοστάντσο!
14': Τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό!
Έπειτα από κόρνερ του Ιμπαγάσα από αριστερά, ο Φουστέρ έπιασε απευθείας σουτ από το πέναλτι που κόντραρε σε αμυντικό και στρώθηκε στον Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός -με "πιάτο" την εστία- δεν σούταρε με δύναμη και επέτρεψε στον Αρτέτα να αποκρούσει πάνω στη γραμμή με το σώμα!
20': Καλή φάση για τον Ολυμπιακό.
Ο Τοροσίδης έβγαλε ωραία σέντρα από δεξιά για τον Τζεμπούρ, αλλά ο Μέρτεζακερ πρόλαβε τελευταία στιγμή να κόψει -και να δώσει το δικαίωμα στον Σέζνι να μπλοκάρει.
20' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ!
Απίστευτη εξέλιξη -με βάση την εικόνα του ματς! Ο Σάντος βγήκε μόνος από αριστερά, το γύρισμα που έκανε για τον Σαμάκ "κόπηκε" από τον Χολέμπας, αλλά -αφού πήρε την επαναφορά και ντρίμπλαρε τον Μαρκάνο- σούταρε από πλάγια στην κλειστή (;) γωνία του Κοστάντσο!
Μεγάλη ευθύνη στο γκολ -αρχικά του Μαρκάνο (που "έφαγε" την ντρίμπλα του Αρσάβιν στη μικρή περιοχή) κι έπειτα του Κοστάντσο, που δέχθηκε το γκολ στη γωνία που (υποτίθεται ότι) ήταν η "κλειστή" του.
25': Ευκαιρία για την Άρσεναλ.
Έπειτα από "σκαφτή" μπαλιά του Αρτέτα, ο Σαμάκ κοντρόλαρε κι έφτασε απέναντι στον Κοστάντσο, αλλά το σουτ που έκανε έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι.
27' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Οι Μιραλάς και Ιμπαγάσα συνδυάστηκαν ωραία από αριστερά, ο Ισπανός σέντραρε "γλυκά" στο πέναλτι και ο Φουστέρ -που βρέθηκε εκεί- έστειλε με "σκαστή" κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα!
29': Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό!
Έπειτα από αναστάτωση στην περιοχή της Άρσεναλ, η μπάλα στρώθηκε από δεξιά στον Τζεμπούρ, αλλά το δυνατό σουτ που έκανε ο Αλγερινός από πλάγια θέση αποκρούστηκε δύσκολα από τον Σέζνι σε κόρνερ!
30': Κι άλλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό!
Έπειτα από σέντρα του Χολέμπας, ο Μιραλάς έπιασε δυνατό σουτ μέσα απ΄ την περιοχή και ανάγκασε τον Σέζνι να πέσει και ν' αποκρούσει στην αριστερή του γωνία!
35' - Κίτρινη κάρτα για την Άρσεναλ: Ο Ροζίτσκι ανέτρεψε τον Μιραλάς ελάχιστα έξω απ' την περιοχή (και δεξιά), την ώρα που εκείνος ετοιμαζόταν να μπει μόνος στην περιοχή!
Το φάουλ εκτελείται με πάσα για τον Χολέμπας, αλλά το πλασαριστό σουτ που κάνει ο Γερμανός από το ύψος της περιοχής δεν είναι καλό και αποκρούεται από τους αμυντικούς.
40': Νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό!
Ο Μιραλάς έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, έφτασε μέχρι την περιοχή κι έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά ο Σέζνι απέκρουσε στην κλειστή του γωνία σε κόρνερ.
Το σκορ δεν λέει την αλήθεια για τα 45 λεπτά που έχουν παιχτεί στο "Emirates". Ο Ολυμπιακός πλήρωσε πολύ ακριβά δύο ατομικά λάθη (Μαρκάνο και Κοστάντσο -με... ολίγη επίσης από Μαρκάνο) και μόνο λόγω αστοχίας και Σέζνι δεν αξιοποίησε (περισσότερο από το γκολ του Φουστέρ) την κυριαρχία του έπειτα στο ματς.
45': Λήξη του ημιχρόνου. 2-1

48': Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό!
Ο Μιραλάς πιάνει φοβερό βολέ έξω από την περιοχή και στέλνει την μπάλα ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Σέζνι!
49' - Κίτρινη κάρτα για τον Ολυμπιακό
Τη βλέπει ο Χολέμπας, για δυνατό μαρκάρισμα στον Τσάμπερλεϊν
50': Μεγάλη ευκαιρία για την Άρσεναλ.
Ο Τσάμπερλεϊν βγήκε "στην πλάτη" της άμυνας από δεξιά, έφτασε απέναντι στον Κοστάντσο, αλλά ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού αντέδρασε σωστά και απέκρουσε στο τετ α τετ!
56': Καλή φάση για την Άρσεναλ.
Σε φάση διαρκείας στα καρέ του Ολυμπιακού, ο Σαμάκ εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και σούταρε δυνατά μέσα απ' την περιοχή, αλλά ο Μέλμπεργκ (για μια ακόμα φορά) έβαλε την προβολή και απομάκρυνε.
58': Σε επικίνδυνη σέντρα του Αρσάβιν από δεξιά η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι, αλλά ο βοηθός δείχνει ότι νωρίτερα (στον αέρα) είχε βγει άουτ.
61': Καλή φάση για τον Ολυμπιακό.
Ο Ιμπαγάσα έφυγε -με εξαιρετικές προϋποθέσεις- από αριστερά, αλλά το γύρισμα που προσπάθησε να κάνει στον επερχόμενο Τζεμπούρ δεν ήταν καλό και κόπηκε από τους αμυντικούς.
65' - ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ο Τοροσίδης έπιασε φοβερό φαλτσαριστό σουτ (έξω απ' την περιοχή και δεξιά), αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σέζνι!
67' - Αλλαγή για την Άρσεναλ
Ο 18χρονος (και σκόρερ του πρώτου γκολ) Τσάμπερλεϊν δίνει -μέσα σε αποθέωση- τη θέση του στον Ράμσεϊ.
69': Μεγάλη ευκαιρία για την Άρσεναλ.
Σε αντεπίθεση που ξεκίνησε από λάθος του Μαρκάνο, ο Αρσάβιν μπήκε στην περιοχή και σούταρε δυνατά, αλλά ο Κοστάντσο έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε σωτήρια!
70' - Κίτρινη κάρτα για τον Ολυμπιακό: Τη βλέπει ο Φουστέρ για ένα φάουλ λίγο έξω απ' την περιοχή στον Αρσάβιν.
71' - Αλλαγή για την Άρσεναλ
Ο Φαν Πέρσι μπαίνει στη θέση του Σαμάκ.
75' - Αλλαγές για τον Ολυμπιακό
Εκτός αγώνα περνούν οι Μιραλάς και Ορμπάιθ και στις θέσεις τους μπαίνουν οι Αμπντούν και Μοντέστο.
Η αλλαγή δεν άρεσε καθόλου στον Κέβιν Μιραλάς -που πρώτα αντέδρασε με χειρονομία (όχι άσεμνη) κι έπειτα έφυγε αμέσως για τ' αποδυτήρια.
77' - Κίτρινη κάρτα για την Άρσεναλ
Τη βλέπει ο Αρτέτα για δυνατό μαρκάρισμα στον Τζεμπούρ.
80': Τρίτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Στην θέση του Φουστέρ περνά ο Πάντελιτς.
83': Τρίτη αλλαγή και για την Άρσεναλ. Ο Αρσάβιν θα αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο και στην θέση του περνά ο Γκιμπς.
85': Κίτρινη κάρτα στον Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός μάρκαρε "σκληρά" τον Αρτέτα που έβγαγε την Άρσεναλ στην αντεπίθεση.
90': Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.
Τελευταίες προσπάθειες του Ολυμπιακού να ισοφαρίσει την
Άρσεναλ.
"Σκασμένος" ο Βαλβέρδε, δεν μπορεί να πιστέψει πως από αυτό το ματς δεν παίρνει βαθμούς μέχρι στιγμής
93': Λήξη του ματς.
2-1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons