OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Mαέστρος Ιμπαγάσα...

Μπορεί να μην είναι ακόμη έτοιμος. Μπορεί να μην έχει τη φυσική κατάσταση που πρέπει και τις αντοχές που απαιτούνται. Ακόμη κι έτσι όμως ο Αριέλ Ιμπαγάσα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Και περπατώντας δίνει λύσεις στον Ολυμπιακό και πονοκεφαλιάζει τους αντιπάλους του Θρύλου.

Το ματς με την Ξάνθη ήταν για την 3η αγωνιστική αλλά για τους πρωταθλητές ήταν λες και επρόκειτο για την 1η... Με το «καλημέρα» στο πρωτάθλημα λοιπόν ο θαυματουργός Αργεντίνος συνέχισε από 'κει που άρχισε στο προηγούμενο πρωτάθλημα. Πέρυσι αναδείχθηκε MVP από τον κόσμο στα βραβεία της Nova ενώ ήταν και πολυτιμότερος με βάση τα επίσημα στατιστικά του πρωταθλήματος. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και τώρα λοιπόν, από την 1η κιόλας αγωνιστική για τον Ολυμπιακό. Ο Ιμπαγάσα άρχισε να οδηγεί την «κούρσα» των κορυφαίων, των πολυτιμότερων.

Αμέσως πήρε κεφάλι στην ειδική βαθμολογία των πολυτιμότερων του πρωταθλήματος αφού η εμφάνισή του κόντρα στην Ξάνθη, αν και δεν ήταν από τις καλύτερές του, ήταν καλύτερη απ' όλων των άλλων. Ο μέσος όρος των πόντων αξιολόγησης του Αριέλ ήταν 0,381 και χάρη σ' αυτή άφησε στη 2η θέση τον Βιτόλο του ΠΑΟ αλλά και τον Λέτο που είχαν 0,362 και 0,336 αντίστοιχα. Άξιο αναφοράς είναι το... πλασάρισμα και του Πάμπλο Ορμπάιθ. Οι αριθμοί... εκτίμησαν τα όσα έκανε στο γήπεδο (σ.σ. χθες σας γράψαμε ότι ήταν πρώτος στο passing game του Ολυμπιακού στο ματς με την Ξάνθη με 22 μπαλιές έναντι 19 του Ιμπαγάσα) γι' αυτό και βρίσκεται στην 4η θέση του πίνακα του μέσου όρου πόντων αξιολόγησης (σ.σ. το αντίστοιχο tendex του μπάσκετ). Για να (τους) δούμε και στη συνέχεια...

http://www.thrylos.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons