OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Από παιχνίδι σε παιχνίδι καλύτεροι...

Την υπόσχεσή του πως ο Ολυμπιακός θα εμφανίζεται από παιχνίδι σε παιχνίδι καλύτερος έδωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Ισπανός τεχνικός σε επαφή που είχε με τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρολεύκων» ξεκαθάρισε πως η ομάδα όσο περνάει ο καιρός θα εμφανίζεται και καλύτερη αφού οι αρκετοί παίκτες ήρθαν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και δεν έχουν προλάβει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

«Πιστεύω και περιμένω από παιχνίδι σε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Είναι το λογικό να συμβεί. Ποδόσφαιρο βέβαια είναι και μπορούν να συμβούν πολλά, παίζει πάντα ρόλο το αποτέλεσμα, αλλά είμαστε μία ομάδα που άργησε να μαζευτεί γιατί και τα δύο πρώτα μας παιχνίδια στο πρωτάθλημα δεν έγιναν και σημαντικούς παίκτες είχαμε με τραυματισμούς και επέστρεψαν πάνω στους αγώνες, χωρίς χρόνο για μεγαλύτερη προετοιμασία και ήρθαν και κάποιοι παίκτες στο τέλος των μεταγραφών, όπως ο Αμπντούν, ο Μακούν και ο Ορμπάιθ. Το λογικό είναι να βελτιωθούμε από παιχνίδι σε παιχνίδι, αλλά θα τα δούμε όλα στο γήπεδο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βάσκος προπονητής.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε κατανόηση τονίζοντας και ο ίδιος πως στην προκειμένη περίπτωση πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα παρά το θέαμα. Δηλαδή νίκη σε κάθε ματς, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στην Κρήτη το απόγευμα του Σαββάτου. 
http://www.sportaction.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons