OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Πήραμε αυτό που θέλαμε...

Αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση που είχε ο Ολυμπιακός στο α΄ ημίχρονο, εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε αμέσως μετά την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, με τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων» παράλληλα να μην κρύβει τον προβληματισμό του, από την αρνητική εκκίνηση της ομάδας στο δεύτερο μέρος.

«Δεν εκμεταλλευτήκαμε σωστά το πλεονέκτημα που πήραμε από το 2-0 και στο β΄ ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά» ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή των Πειραιωτών για να συμπληρώσει πως «όταν κάναμε το 1-3, στη συνέχεια κάναμε κάποια λάθη στην στρατηγική μας, δεχτήκαμε ένα γκολ και έτσι στο τέλος… υποφέραμε λίγο από το άγχος. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Εργοτέλης μας έκανε πολλές ευκαιρίες».

Ερωτηθείς για το αν πλησίασε ο Ολυμπιακός του α΄ ημιχρόνου σε αυτό που θέλει να παρουσιάσει γενικά η ομάδα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανέφερε ότι «ναι, η αλήθεια είναι πως από το α΄ ημίχρονο έμεινα ευχαριστημένος, παίξαμε καλύτερα απ΄ότι στα πρώτα δέκα λεπτά του β΄ ημιχρόνου, που δεν βρήκαμε χώρους, δεν βγήκαμε μπροστά καθόλου. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε αρκετά».

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» κλείνοντας επεσήμανε πως «το σημαντικό είναι οι βαθμοί, αυτό θέλουμε. Εμείς προχωράμε σε κάθε παιχνίδι με σκοπό να πάρουμε τους βαθμούς και να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Επαναλαμβάνω, πως από το α΄ ημίχρονο είμαι ευχαριστημένος. Στο β΄ ημίχρονο έπρεπε να κρατήσουμε την υπεροχή που είχαμε αποκτήσει από το 2-0».
 
http://www.gavros.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons