OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Με τη γούρικη μπλε εμφάνιση θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός...

Τις μπλε εμφανίσεις, οι οποίες παραπέμπουν σε ευρωπαϊκούς θριάμβους κατά το παρελθόν, θα φορέσουν οι παίκτες του Θρύλου στην αποψινή αναμέτρηση του «Έμιρεϊτς» κόντρα στην Άρσεναλ. Το γεγονός ότι το βασικό χρώμα της αντιπάλου των πρωταθλητών Ελλάδας είναι το κόκκινο, υποχρεώνει τους Πειραιώτες να παρουσιαστούν στο γρασίδι με εμφάνιση διαφορετικού χρώματος, αφού είναι φιλοξενούμενοι.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί και ένας οιωνός που θα πρέπει να προδιαθέτει ευχάριστα τους απανταχού φίλους του Ολυμπιακού όσον αφορά την έκβαση της αποψινής αναμέτρησης με τους «κανονιέρηδες». Αυτός, που θέλει τον Θρύλο τις περισσότερες φορές που έχει φορέσει γαλάζιες εμφανίσεις να έχει πετύχει ιστορικούς θριάμβους!

Με κορυφαία όλων αυτή του Οκτώβρη του 1992 όταν ο Θρύλος με τον Όλεγκ Μπλαχίν στον πάγκο του, είχε πανηγυρίσει πολύ σημαντική εκτός έδρας επιτυχία κόντρα στη Μονακό. Εκείνη τη εποχή, στη γαλλική ομάδα αγωνίζονται παίκτες παγκοσμίου ακτινοβολίας όπως οι Γιούργκεν Κλίνσμαν, Γκνακό, Περές και ο διεθνής τερματοφύλακας Ετορί! Για όσους δεν θυμούνται, προπονητής εκείνη τη σεζόν στην ομάδα του Πριγκιπάτου ο τωρινός τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ!

Ο Ολυμπιακός είχε νικήσει 1-0 στο Πριγκιπάτο με γκολ του Γιώργου Βαΐτση στο 86ο λεπτό, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Ντανιέλ Μπατίστα και είχε θέσει τις βάσεις για την ιστορική του πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Πρόκριση την οποία κατέκτησε στον επαναληπτικό του Καραϊσκάκη, όπου και απέσπασε 0-0 από τους Μονεγάσκους.

Θυμηθείτε το αλησμόνητο νικητήριο γκολ του Γιώργου Βαΐτση στο Πριγκιπάτο τον Οκτώβριο του 1992!



http://www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons