OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

«Τελειώνει» του «ZAΡΑΔούκα»...

Ένα βήμα από την επισημοποίηση του γάμου του με τον Ολυμπιακό απέχει ο Γιάννης Ζαραδούκας. Ο διεθνής αμυντικός τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας και η οριστική συμφωνία αναμένεται να επιτευχθεί ακόμη κι εντός της ημέρας.

Ο 25χρονος άσος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2+1, ενώ –εκτός απροόπτου- θα φορέσει από τώρα την ερυθρόλευκη. Πρώτον επειδή ο Βαλβέρδε τον θεωρεί απαραίτητο για την αριστερή πλευρά της άμυνας, δεύτερον επειδή η παρουσία του θα ενισχύσει το «ελληνικό στοιχείο» στο Ρέντη και τρίτον επειδή πιθανός δανεισμός του σε άλλη ομάδα, πιθανόν να… φρενάρει την πορεία του στην Εθνική ομάδα.

Τέλος, θα πρέπει να επισημανθεί ότι κανένα πρόβλημα δεν υφίσταται πλέον και με την ομάδα του Παναιτωλικού με την οποία ο Ζαραδούκας είχε συμφωνήσει πριν από περίπου δύο μήνες, ενώ λέγεται ότι έχει υπογράψει και προσύμφωνο. Ο μάνατζέρ του έκανε τις απαραίτητες ενέργειες και ο σύλλογος του Αγρινίου δεν πρόκειται να του σταθεί εμπόδιο…

Το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του «Δούκα» από τον Ολυμπιακό είναι να ρυθμιστούν οι τυπικές λεπτομέρειες και φυσικά να «ανάψει» το πράσινο… φως η ΕΠΟ για τους παίκτες του Βόλου και της Καβάλας, προκειμένου να μείνουν ελεύθεροι… 

Μόνο αν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, δεν θα ακολουθήσει ο Ζαραδούκας τον συμπαίκτη του Βιθέντε Μόνχε στο Ρέντη, από τη στιγμή που είναι σύμφωνος για την άμεση απόκτησή του και ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

http://www.thrylos.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons