OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ολυμπιακός και Ίβκοβιτς… δαγκωτό...

Ούτε καν να το σκεφτεί, δεν χρειάστηκε ο Πέρο Άντιτς, ώστε να πει το «ναι» στην πρόταση που του έκανε ο Ολυμπιακός.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων» μιλώντας στο www.sport-fm.gr, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την επιστροφή του στην Ελλάδα, ύστερα από έξι χρόνια, ενώ τόνισε τη «δίψα» του για έναν τίτλο με τους Πειραιώτες. 

Ο Πέρο Άντιτς, αρχικά, εμφανίστηκε χαρούμενος που επέστρεψε στην Ελλάδα ύστερα από έξι χρόνια: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα. Μπορεί να ξέχασα τη γλώσσα, αλλά σε ένα μήνα θα μιλάω κανονικά. Χαίρομαι που ήρθα σε μία ομάδα με μεγάλη παράδοση, οργάνωση και με έναν μεγάλο προπονητή. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα, γιατί αξίζει τα καλύτερα. Με τις επενδύσεις που κάνει, τις αξίζουν όλοι οι τίτλοι και αυτό θα το “κτίσουμε” βήμα-βήμα».

Η προοπτική του να παίξει στον Ολυμπιακό, ήταν αρκετή ώστε να αρνηθεί τις προτάσεις που είχε: «Είχα προτάσεις από Ισπανία, Ιταλία, Τουρκία, αλλά όταν σε θέλει μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, ένας προπονητής όπως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν μπορείς να αρνηθείς. Δεν με ενδιέφερε το οικονομικό, γιατί ήθελα να φορέσω τα ερυθρόλευκα και να μάθω πράγματα από τον “Ντούντα”».

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε μιλήσει ήδη με τον Άντιτς από το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας: «Ναι είχαμε μιλήσει στο Ευρωμπάσκετ. Μου είχε πει για τον Ολυμπιακό, πως δημιουργεί μία νέα ομάδα, με βάση την καλή “χημεία”. Του άρεσαν οι εμφανίσεις μου στη Λιθουανία και του απάντησα πως θα ήταν μεγάλη χαρά και τιμή να παίξω στον Ολυμπιακό. Αρνήθηκα όλες τις προτάσεις που είχα, παράδειγμα από την Κάχα Λαμποράλ, για να έρθω εδώ. Πρώτα απ’ όλα ήθελα να έρθω στην Αθήνα και αυτό που θα κοιτάξω είναι να κάνω μία καλή χρονιά».

Οι πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα: «Είναι μία νέα ομάδα, με πολύ ενέργεια και το πιο σημαντικό είναι ότι έχει πολύ καλή “χημεία”. Δεν υπάρχει εγωισμός και αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε μία ομάδα. Γνωρίζω από παλιά τον Γλυνιαδάκη, τον Πελεκάνο, τον Σπανούλη και θα είναι πολύ εύκολο για μένα, ώστε να προσαρμοστώ».

Μία ομάδα υψηλού επιπέδου, όπως οι «ερυθρόλευκοι», είναι υποχρεωμένη να διεκδικεί και τους τρεις τίτλους: «Φυσικά οι στόχοι είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και στις τρεις διοργανώσεις (σ.σ. πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρωλίγκα). Είμαστε μία ομάδα υψηλού επιπέδου που έχει μεγάλες προσδοκίες και απαιτήσεις. Εμείς θα πάμε βήμα-βήμα με στόχο να κατακτήσουμε και τα τρία τρόπαια. Και αν δεν τις κατακτήσουμε όλες, τότε να έχουμε φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Τέλος, οι προσωπικοί του στόχοι με τον Ολυμπιακό: «Προσωπικά θέλω να κατακτήσω κάτι στην Ελλάδα. Έχω κατακτήσει ένα πρωτάθλημα στην Ελλάδα (σ.σ. με την ΑΕΚ), αλλά θέλω να πάρω ένα που να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο. Όχι μόνο να είμαι στις προπονήσεις και να παίζω λίγο. Αυτή η ομάδα το αξίζει και με το παραπάνω». 

http://www.sport-fm.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons