OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Θέλει Θρύλο ο Ζινιάκ...

H περίπτωση απόκτησης του Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ εξετάστηκε στον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι, έστω και με τη μορφή δανεισμού, αλλά οι Πειραιώτες αποφάσισαν να μην την προχωρήσουν και έτσι ο παίκτης έμεινε στη Μαρσέιγ.

Πάντως, ο 25χρονος επιθετικός δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα στο μέλλον, αφήνοντας ανοιχτή αυτή την περίπτωση, όπως δήλωσε στη "Real Sports".

Παράλληλα, στάθηκε ιδιαίτερα στους οπαδούς του Θρύλου και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν, ενώ εκφράστηκε με πολύ καλά λόγια και για τον Κέβιν Μιραλάς.



Αρχικά τόνισε: «Υπήρξε πιθανότητα να έλθω το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, όμως έμεινα στη Μαρσέιγ. Στο μέλλον, όμως, θα ήθελα ν’ αγωνιστώ στην Ελλάδα σε μία τέτοια ομάδα. Είναι φανταστικό για έναν επιθετικό να παίζει μπροστά σε τέτοιους ένθερμους οπαδούς, οι οποίοι δημιουργούν μία φανταστική ατμόσφαιρα».

Ο φορ των Μασσαλών, συμπλήρωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα και στα τέλη Αυγούστου υπήρξε πιθανότητα να με αποκτήσει. Τελικά δεν έγινε κάτι τέτοιο. Αν, ωστόσο, υπάρξει ξανά ενδιαφέρον, θα ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική για μένα. Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει στη ζωή».

Αναφερόμενος στον Κέβιν Μιραλάς, είπε: «Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Διαθέτει τεχνική και έχει πολύ καλή κίνηση μέσα στο γήπεδο. Παράλληλα έχει δυνατό και επικίνδυνο σουτ».
 
http://www.thrylos.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons