OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Ο κόσμος μας δίνει δύναμη...

Το ματς του Ολυμπιακού με την Ξάνθη ήταν το δεύτερο επίσημο της χρονιάς και σίγουρα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είχαν κάποια κούραση, μετά από τον αγώνα του Champions League της περασμένης Τρίτης με τη Μαρσέιγ.

Όμως ο Όλοφ Μέλμπεργκ σε δηλώσεις του τόνισε ότι όταν υπάρχει αυτός ο κόσμος στο γήπεδο και με την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο λαός του Θρύλου στο Καραϊσκάκη με την Ξάνθη, οι παίκτες τα ξεχνούν όλα και δεν υπάρχει καμία απολύτως κούραση.

Αρχικά ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, τόνισε: «Προφανώς ήταν ωραίο το γεγονός ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Όλοι προσπαθούμε να βοηθήσουμε αυτή είναι η δουλειά μας. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες στο ματς αυτό αλλά είχαμε πρόβλημα στα τελειώματά μας. Αυτή είναι η δουλειά μας, να βοηθούμε όλοι την ομάδα».

Για το αν η νίκη αυτή με την Ξάνθη βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα, δήλωσε: «Σίγουρα είναι αρκετά σημαντικό που πήραμε τους τρεις βαθμούς και ειδικά μετά από ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα της περασμένης Τρίτης αλλά και της όχι τόσο καλής εμφάνισης. Η αλήθεια είναι πως και με την Ξάνθη δεν ήμασταν στην καλύτερή μας κατάσταση, οπότε η νίκη αυτή βοηθάει ακόμη περισσότερο».

Στη συνέχεια ο Σουηδός τόνισε: «Πριν τον αγώνα είχαμε μελετήσει την Ξάνθη και ξέραμε ότι θα μας δυσκολέψει και πως θα είναι επικίνδυνη ομάδα. Δυσκόλεψε τον ΠΑΟΚ, δυσκόλεψε και εμάς σε κάποια σημεία. Το καλό όμως είναι ότι νικήσαμε και ανεβήκαμε ψυχολογικά».

Παράλληλα, ο έμπειρος αμυντικός του Θρύλου αναφέρθηκε και στον κόσμο του Ολυμπιακού, λέγοντας: «Σε τέτοιες καταστάσεις με τόση υψηλή αδρεναλίνη να υπάρχει στον αγώνα, δε νομίζω ότι αισθάνεσαι κούραση και ειδικά με αυτόν τον κόσμο που μας στηρίζει και φωνάζει για εμάς δημιουργώντας μία φοβερή ατμόσφαιρα, μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε και να καταφέρουμε το καλύτερο».

http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons