OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Στην Ιταλία για φιλικά...

Στην Ιταλία θα βρεθεί η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ώστε να δώσει σειρά φιλικών αγώνων στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν. Διαβάστε τι δήλωσαν οι Πρίντεζης και Αγγέλου.

Με την Σάσαρι στις 21 του μήνα θα κοντραριστούν οι Κυπελλούχοι Ελλάδας ενώ θα λάβουν μέρος και στο «International Basketball Tournament City of Cagliari» (23-24/9), όπου θα αντιμετωπίσουν πρώτα την Σιένα (19:30), ενώ η Σάσαρι θα κοντραριστεί με την Παρτιζάν (21:45) στην περιοχή του Κάλιαρι.Μάλιστα οι νικητές και οι ηττημένοι θα παίξουν στη συνέχεια μεταξύ τους.

Αξίζει να σημειωεθί ότι στιςς συγκεκριμένους αναμετρήσεις αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Βασίλης Σπανούλης, ενώ δεν θα δώσουν το «παρών» οι τρεις διεθνείς, Μάρκο Κέσελ, Κώστας Παπανικολάου και Κώστας Σλούκας.

Πρίντεζης: «Ομάδα για τίτλους»

Ο διεθνής φόργουορντ των Πειραιωτών, Γιώργος Πρίντεζης, μιλώντας λίγο πριν την αναχώρηση από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», τόνισε: «Ουσιαστικά αυτό που είχα πει τις πρώτες ημέρες, ισχύει και τώρα. Έχουμε νέα παιδιά, είμαστε ομάδα με υψηλό ρυθμό, φυσικά και είμαστε νέα ομάδα και αυτό σημαίνει ότι πολλοί παίκτες θέλουν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.Τα φιλικά αυτά θα μας βοηθήσουν να προσαρμοστούμε, να γίνουμε η ομάδα που θέλουμε και να βγάλουμε αυτό που θέλουμε στο γήπεδο. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, δεν θέλω να πω κάτι για πέρσι ή πρόπερσι.Οι παίκτες που έρχονται από το κολέγιο, θα πρέπει να δώσουν το 100%, είναι απόλυτα σωστοί πάντως και δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα.Εμείς θα πρέπει να φτιάξουμε ομάδα που θα φέρνει αποτελέσματα και τίτλους.Αυτό που θέλει και ο κόσμος. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις εδώ και έναν μήνα. Να δούμε σε τι στάδιο βρισκόμαστε στα φιλικά. Να δούμε που θέλουμε βελτίωση. Να βάλουμε όλους τους παίκτες στο ελληνικό κλίμα και κόσμο και οι υπόλοιποι να βρούμε τα πατήματα μας».

Αγγέλου: «Έχουμε δίψα για δουλειά» Από την πλευρά του, ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλης Αγγέλου, σημείωσε: «Τελειώνει η δεύτερη φάση της προετοιμασίας που έχει σχεδιάσει ο κ. Ίβκοβιτς. Θα πρέπει να μπει ο Σπανούλης στην ομάδα και να δουν τον ευρωπαϊκό τρόπο οι νέοι παίκτες. Μόλις ολοκληρώσουμε και αυτό το στάδιο, η ομάδα θα είναι σε έναν βαθμό έτοιμοι όταν θα μπουν και οι υπόλοιποι στην ομάδα και ο κ. Ίβκοβιτς. Θα περιμένουμε τον προπονητή και τη διοίκηση τι θα πει για το εάν θα αποκτηθεί παίκτης.Μίλησα και με τον κόουτς στο τηλέφωνο και του είπα πως τα παιδιά δείχνουν διάθεση. Υπάρχει δίψα. Όλοι οι παίκτες έχουν πάρει καλό βαθμό».
 
 
http://www.katimagiko.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons