OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Βάλτε πλάτη για τον Θρύλο...Κόκκινες Κάρτες Διαρκείας...Χρυσές Κάρτες Διαρκείας...

Ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας των ερασιτεχνικών τμημάτων του Θρύλου και ο ερυθρόλευκος κόσμος πρέπει να στηρίξει τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, βοηθώντας οικονομικά τον Σύνδεσμο.

Η διοίκηση του Μιχάλη Κουντούρη παλεύει με νύχια και με δόντια για την εξυγίανση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και άπαντες οφείλουν να συστρατευτούν.

Οι τιμές είναι φυσιολογικές και όποιος μπορεί, θα πρέπει να καταθέσει τον οβολό του για τη μεγάλη του αγάπη. Πάμε γερά για την Ολυμπιακάρα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους ότι ξεκίνησε η διάθεση των Καρτών Διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.

Οι Κάρτες Διαρκείας 2011-2012 διαχωρίζονται ως εξής:

Α. Κόκκινες Κάρτες Διαρκείας οι οποίες ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες, όλων των διοργανώσεων, των ομάδων μας Βόλεϊ Ανδρών, Βόλεϊ Γυναικών, Πόλο Ανδρών και Πόλο Γυναικών. Οι Κόκκινες Κάρτες Διαρκείας αντιστοιχούν στην οικονομική ενίσχυση των 100 Ευρώ.

Β. Χρυσές Κάρτες Διαρκείας οι οποίες αντιστοιχούν στις θέσεις VIP των γηπέδων που χρησιμοποιούν ως έδρα οι ομάδες μας Βόλεϊ Ανδρών, Βόλεϊ Γυναικών, Πόλο Ανδρών και Πόλο Γυναικών. Ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες όλων των διοργανώσεων που συμμετέχουν οι ομάδες μας. Οι Χρυσές Κάρτες Διαρκείας αντιστοιχούν στην οικονομική ενίσχυση των 300 Ευρώ.

Η διάθεση των Καρτών Διαρκείας 2011-2012 του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. πραγματοποιείται καθημερινά από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. (Πλατεία Αλεξάνδρας, Πειραιάς) από τις 10:00 έως τις 17:00.

Πληροφορίες: 2104190902-3."
 
http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons