OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Νιώσαμε ότι θα χάσουμε...

Ακατάλληλο για καρδιακούς χαρακτήρισε ο Μάρκο Πάντελιτς το ματς με αντίπαλο την Scoda Ξάνθη, που έδωσε το τρίποντο στον Ολυμπιακό στις καθυστερήσεις.

Ο Σέρβος έκανε πάλι το θαύμα του, σ’ έναν αγώνα που αποδείχθηκε αρκετά δύσκολος για τους κουρασμένους από την Ευρώπη και χωρίς πολλά επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους «ερυθρόλευκους».

«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και για όλους όσοι αγαπάνε τον Ολυμπιακό ήταν ένα καρδιακό ματς. Στο τέλος έμειναν όλοι ευχαριστημένοι αφού κερδίσαμε και αποδείξαμε ότι η ομάδα πρέπει να είναι πάνω απ’ όλους μας.

Όταν παίζεις μέσα το πιστεύεις ότι θα ισοφαρίσεις και μετά θα βάλεις και το γκολ της νίκης. Σίγουρα όμως είχαμε πολύ δύσκολη δουλειά όταν έγινε το 0-1 και όταν μπήκαμε στα τελευταία λεπτά σίγουρα όλοι στο γήπεδο νιώσαμε ότι θα χάσουμε τους βαθμούς», ανέφερε ο έμπειρος φορ στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.

Αποδείχθηκε όμως και μάθημα για τους νέους παίκτες των Πειραιωτών. Το στοίχημα για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι η νίκη σε κάθε ματς, αυτή είναι η φιλοσοφία της και μ’ αυτήν πρέπει να εναρμονίζονται.

«Αυτή η νίκη δίνει προβάδισμα γιατί έτσι οι καινούργιοι παίκτες θα καταλάβουν που έχουν έρθει και ότι όλες οι ομάδες που αντιμετωπίζουν δίνουν πάνω από το 100% των δυνατοτήτων τους για να πάρουν έστω έναν βαθμό και σίγουρα για να κάνεις κάτι τέτοιο πρέπει να έχεις μεγάλο χαρακτήρα και μεγάλη καρδιά».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons