OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Στο πρόγραμμα της ομάδας ο Μέλμπεργκ...

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τρίτης (6/12) με την Άρσεναλ.

Όσοι αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναιτωλικό ή στο μεγαλύτερο διάστημά του ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Στο πρόγραμμα της ομάδας εντάχθηκε ο Μέλμπεργκ, ενώ ο Ιμπαγάσα έκανε θεραπεία και ο Φέισα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Ο Φουστέρ, που παρουσίασε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, εξετάστηκε στο θεραπευτήριο Metropolitan από τον γιατρό, ο οποίος του χορήγησε φαρμακευτική αγωγή και του συνέστησε να παραμείνει στο σπίτι του.

Ο Ορμπάιθ ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης για λόγους προφύλαξης, ενώ ο Γέστε συνέχισε το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης που ακολουθεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει αύριο στις 19:00 στο Ρέντη και θα είναι ανοικτή για διάστημα 15 λεπτών για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 17:00, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του σταδίου Καραϊσκάκη, η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons