OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Εδώ είναι Πειραιάς...

Ο Θρύλος πάτησε και τον Παναιτωλικό με 2-0 χάρη στα γκολ των Πάντελιτς και Τζιμπούρ!

Μπορεί να δυσκολεύτηκε να βρει δίχτυα στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο ξέσπασε και πήρε τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός από το πρώτο μέρος ήταν κινητικός και έψαξε το γκολ, αυτό όμως δεν ήρθε. Παρά τις πολλές και καλές προωθήσεις των «ερυθρολεύκων» από δεξιά, κάνοντας αρκετές σέντρες στα καρέ του Μπλάζιτς, αλλά και από αριστερά με κόρνερ, δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Βέβαια, αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στο πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής, όταν η κοντινή κεφαλιά του Μανιάτη στο 22’ κόπηκε με χέρι. Ωστόσο, στα λάθη του πρώτου μέρους δεν είναι μόνο αυτή η φάση, καθώς υπήρξε και γροθιά του Άντι στον Πάντελιτς, για την οποία κανονικά έπρεπε να δεχθεί κόκκινη κάρτα και να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που είχε την κυριαρχία, αλλά δε κατάφερε στα πρώτα 45’ να την μετουσιώσει σε γκολ, ενώ έχασε και τον Αριέλ Ιμπαγάσα στο 41’ με αναγκαστική αλλαγή, δίνοντας τη θέση του στον Φετφατζίδη. Στο ημίχρονο πέρασε στο ματς και  ο Ορμπάιθ, στη θέση του Γιάννη Ποτουρίδη.

Στο δεύτερο μέρος καθώς πλησίαζε η μία ώρα αγώνα ο Θρύλος απείλησε περισσότερο με Μανιάτη και Φετφατζίδη να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες και τελικά το γκολ να έρχεται από την τρίτη καλή στιγμή στα αντίπαλα καρέ. Ο Αμπντούν σε προφανή θέση για γκολ στη μικρή περιοχή ανατράπηκε από τον Ρότσα, και κέρδισε το πέναλτι και την καθαρή κόκκινη κάρτα του αντιπάλου. Ο Μάρκο Πάντελιτς ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0.

Με την ψυχολογία ανεβασμένη ακολούθησε και το δεύτερο τέρμα μετά από περίπου ένα δεκάλεπτο. Ο Ράφικ Τζιμπούρ βρέθηκε σε τετ α τετ στο 74’ και δεν συγχώρησε τον Μπλάζιτς, κάνοντας το 2-0. Κάπου εκεί κλείδωσε το ματς για τον Θρύλο.

Από εκεί και πέρα υπήρξαν κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν σημειώθηκε άλλο τέρμα. Ο Θρύλος πήρε τη σημαντική νίκη για τη συνέχεια και πλέον το μυαλό όλων βρίσκεται στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ.

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μανιάτης, Ποτουρίδης (46’ Ορμπάιθ), Τζιμπούρ (75’ Μόνχε), Πάντελιτς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα (41’ Φετφατζίδης)

Παναιτωλικός: Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Άντι, Εντζεγκουέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Μπουμάλ, Ρότσα, Χαριστέας (69’ Μουμίν), Θεοδωρίδης (84’ Παλαιολόγος), Καμαρά (80’ Μπελεβώνης).

Τα γκολ: 62’ Πάντελιτς (πεν.), 74’ Τζιμπούρ.

Κίτρινες: 23’ Μπουμάλ, 33’ Ντολεζάι, 35’ Ιμπαγάσα, 66’ Ορμπάιθ, 75’ Άντι
Κόκκινες: 60’ Ρότσα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons