OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Έρχεται… έτοιμος...

Ο Τζος Πάουελ προσγειώνεται σήμερα το απόγευμα (18:00) με στόχο να κάνει τους φίλους του Ολυμπιακού να ξεχάσουν γρήγορα τον Τζόι Ντόρσεϊ και να ενισχύσει τη ρακέτα της ομάδας. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ δύσκολα θα προλάβει να βρεθεί, έστω και για λίγα λεπτά, στο ΣΕΦ για το σημερινό ματς με τον ΚΑΟΔ (17:00), αλλά αναμένεται να μπει άμεσα στην ομάδα.

Ο 29χρονος άσος, αφότου υποβληθεί τη Δευτέρα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει και την ίδια μέρα θα προπονηθεί για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα. Ο πρώην ΝΒΑερ είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς το τελευταίο δίμηνο έκανε προετοιμασία με τους Σπερς, από το τελικό ρόστερ των οποίων «κόπηκε» στις 26 Οκτωβρίου. Εφόσον επιβεβαιωθεί αυτό, ο Πάουελ πιθανότατα θα είναι και στην αποστολή του Ολυμπιακού για το κρίσιμο ματς της Πέμπτης με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο. Άλλωστε ένας ψηλός είναι απαραίτητος στην ομάδα, καθώς για τη θέση «5» έχουν απομείνει ο Κάιλ Χάινς, ο Δημήτρης Μαυροειδής και ο άπειρος Γεωργάκης.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προσανατολίζεται να χρησιμοποιεί τον Πάουελ και στις δύο θέσεις της front line, καθώς θεωρεί πως μπορεί να «δέσει» με όλους τους υπόλοιπους ψηλούς της ομάδας και να αποτελέσει ένα καλό συμπλήρωμά τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons