OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

“Μόνο νίκη…”...

Για τους επικίνδυνους Κροάτες, για τον αντικαταστάτη του Ντόρσεϊ και για τον περιφερειακό που δεν χρειάζεται ο Ολυμπιακός μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας…

«Αύριο το παιχνίδια για εμάς έχει μεγάλη σπουδαιότητα. Και γιατί ο όμιλος είναι κλειστός, αλλά και γιατί κάναμε λάθος εμφάνιση και είχαμε κακό αποτέλεσμα κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας. Πρέπει οπωσδήποτε να διορθώσουμε αυτό το αποτέλεσμα. Η Τσεντεβίτα δεν έχει νίκη, αλλά έχει εμπειρία στον πάγκο λόγω του κ. Μάλκοβιτς. Έχουν ποιοτικό ρόστερ και κανείς δεν αμφιβάλλει γι’ αυτό. Είναι καλοί παίκτες και στην Κροατία είναι καλοί, εκπροσωπούν το μπάσκετ τους και με διεθνείς τον συγκεκριμένο προπονητή, μπορούν να κάνουν κάτι καλό. Είναι ένα καλό παιχνίδι, να το αντιμετωπίσουμε σοβαρά το ματς και να διορθώσουμε αυτό που έγινε με την Ζαλγκίρις»

Στην συνέχεια μίλησε για την προσωρινή εκ των έσω κάλυψη του κενού του Ντόρσεϊ… «Και ο Άντιτς μπορεί να παίξει στο 5 και ο Μαυροειδής θα έχει περισσότερο χρόνο και θα δείξει την αξία του. Θα αλλάξουμε μικρά πράγματα λόγω της μη συμμετοχής του Ντόρσεϊ. Ειδικά στην άμυνα και στον πικ εν ρολ».

Επιπλέον, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δύο ήττες στην Ευρωλίγκα… «Κάθε πράγμα που κάνουμε καλά ή που δεν κάνουμε καλά, μας απασχολούν. Κάναμε δύο καταστροφικά παιχνίδια με Εφές και Ζαλγκίρις Κάουνας. Το είχα πει και πριν τη Ζαλγκίρις, πως πρέπει να έχουμε το ίδιο πάθος και τη θέληση για τη νίκη, αψηφώντας το άγχος του φαβορί που υπάρχει πλέον. Θυμάστε πως σας έλεγα για τη Ζαλγκίρις Κάουνας πως είναι εξαιρετική ομάδα, το είπε και ο κ. Ιβάνοβιτς πως είναι κλειστός όμιλος. Πρέπει να βελτιωνόμαστε συνέχεια. Τώρα με την αλλαγή του Ντόρσεϊ περιμένουμε έναν παίκτη ώστε να αλλάξει η εικόνα μας».

Το φλέγον θέμα είναι οι μεταγραφές και ο κόουτς αναφέρθηκε διεξοδικά και σε αυτό… «Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να κάνει καμία αλλαγή στο ρόστερ του. Από το καλοκαίρι, σε συνεργασία με τη διοίκηση, αφήσαμε τη μια θέση ξένου. Αυτή τη στιγμή έγινε το θέμα με τον Ντόρσεϊ και έτσι πρέπει να πάρουμε έναν ψηλό. Δεν έχουμε καμία βιασύνη και καμία πρεμούρα για να πάρουμε γκαρντ, προέκυψε του Κρίστμας, τον κοιτάξαμε, αλλά δεν κάναμε ποτέ πρόταση. Δεν έχουμε καμία βιασύνη να πάρουμε περιφερειακό, δεν υπάρχει τραυματισμός. Μπορεί να πάρουμε παίκτη στην περιφέρεια τον Δεκέμβρη ή τον Γενάρη. Και μπορεί και να μην πάρουμε ποτέ. Αν προκύψει ας είναι λόγω αγωνιστικού και όχι από τραυματισμό ή πειθαρχικό. Κοιτάμε μόνο ψηλούς. Υπάρχει μια δεξαμενή παικτών από τα κοψίματα του ΝΒΑ και υπάρχουν 9-10 παίκτες και αυτούς κοιτάμε»

Αποκλειστικά για το θέμα Ντόρσεϊ είπε… «Σίγουρα χρειάζεται ηρεμία. Έμεινα άναυδος από τις δηλώσεις και την αντίδραση του Τζόι. Σίγουρα επηρέασε τους παίκτες και τους στεναχώρησε, πιο πολύ γι’ αυτά που είπε εναντίον τους. Ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει με κάποιον άλλον παίκτη. Τα παιδιά είναι πνευματικά δυνατά και θα αντιδράσουν σωστά, είμαι σίγουρος».

Επανερχόμενος στο ματς με την Τσεντεβίτα είπε… «Έχασε από το Μιλάνο εντός, έχασε από την Εφές και είναι δύσκολος ο όμιλος. Άλλαξε προπονητής, πολλοί παίκτες και έχουν πρόβλημα στη χημεία. Είναι πολύ ικανοί παίκτες, είναι και πολύ δύσκολος όμιλος, είναι μια ομάδα που μπορεί να χάσεις παντού σε αυτόν τον όμιλο».


Ο προπονητής της Τσεντεβίτα, Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, μίλησε για το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός δεν ξέχασε το μπάσκετ. Είναι ένας δυνατός αντίπαλος με οπαδούς που κάνουν πολλή… φασαρία. Το γεγονός ότι έχασαν το τελευταίο τους παιχνίδι δεν είναι καλό για μας. Θα έχουμε δύσκολο έργο, αλλά αυτό που πρωτίστως μας απασχολεί είναι η άμυνά μας, το τρανζίσιον γκέιμ και η επίθεση. Αν παίξουμε σε υψηλότερο επίπεδο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, κάτι που μπορούμε να πετύχουμε, θα συγχαρούμε τον Ολυμπιακό όποιο κι αν είναι το τελικό αποτέλεσμα. Ο Μάρκο Τόμας άρχισε προπονήσεις και δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Ελπίζω να είναι σύντομα μαζί μας. Δυστυχώς ο Μαρίνο Μπάζνταριτς έχει ένα πρόβλημα στη μέση και δεν κατάφερε να προπονηθεί. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα από τα προηγούμενα ματς της Ευρωλίγκας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons