OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

«Έχουμε πολλές ελπίδες, πρέπει να τις κυνηγήσουμε» ...

Ο Ολυμπιακός έχει πλέον πολλές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League και οφείλει να τις κυνηγήσει με όλες του τις δυνάμεις όπως δήλωσε ο Γιάννης Μανιάτης.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τη Μονπελιέ, ο Μανιάτης τόνισε ότι «είναι πολύ θετικό που με τη νίκη αυτή εξασφαλίσει την παρουσία μας στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Έχουμε όμως πολλές ελπίδες να παίζουμε στο Champions League και μετά τη φάση των ομίλων και πρέπει να τις διεκδικήσουμε καταβάλλοντας όσο μεγαλύτερη προσπάθεια γίνεται. Πάμε στη Γερμανία για να νικήσουμε, όπως κάνουμε όπου κι αν αγωνιζόμαστε. Αναγνωρίζουμε βέβαια ότι η Σάλκε είναι πάρα πολύ καλή ομάδα»

Αναφερόμενος στα του αγώνα με τους Γάλλους, ο Μανιάτης δήλωσε: «Είχαμε δει ότι η Μονπελιέ δεν είναι μεγαθήριο και ότι πρόκειται για άπειρη ομάδα. Σήμερα μπήκαμε πολύ δυνατά, βάλαμε ένα γρήγορο γκολ, αλλά μετά πέσασε πολύ και καθίσαμε πίσω προσπαθώντας να περιορίσουμε τις επιθέσεις των αντιπάλων. Ξυπνήσαμε και ίσως έπαιξε ρόλο και το πέναλτι. Το πήραμε λίγο εγωιστικά γιατί πιστεύω ότι δεν ήταν. Μετά το 1-1, παίξαμε πολύ καλά και μεγάλη βοήθεια για να φτάσουμε στη νίκη μάς έδωσε κι ο κόσμος».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons