OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Ο Θρύλος σε ακτίνες...

1. Ρόι Κάρολ: Ο Βορεϊοιρλανδός σε κάποιες φάσεις στην αρχή του αγώνα δεν έδειξε την απαιτούμενη σταθερότητα, όμως και πάλι ήταν εκεί που έπρεπε και έκανε αποκρούσεις. Γενικά πήγε αρκετά καλά σε μία βραδιά όπου η Μονπελιέ πίεσε πολύ τον Ολυμπιακό και δημιούργησε αρκετά... ρήγματα. Στο πέναλτι όπου ευστόχησε η Μονπελιέ δεν έχει ευθύνη καθώς έχει πέσει στην σωστή γωνία για να το πιάσει.
Βαθμός: 7

2. Γιάννης Μανιάτης: Θετικό πρόσημο για τον Μανιάτη και ανασταλτικά και δημιουργικά. Έκανε πολλά χιλιόμετρα. Έδωσε πολλές μάχες και συνείσφερε όσο περισσότερο μπορούσε σε έναν σημαντικό και καθοριστικό αγώνα για την ομάδα του. Έδειξε ξανά το πόσο χρήσιμος και απαραίτητος είναι.
Βαθμός: 7

3. Φρανσουά Μοντέστο: Ο Κορσικανός στο αμυντικό του σκέλος πήγε αρκετά καλά. Πάλεψε σκληρά, έδωσε μονομαχίες και κέρδισε αρκετές από αυτές. Σε δημιουργικό επίπεδο δεν... τράβηξε καθώς οι μπαλιές του σπάνια έβρισκαν τον επιθυμητό στόχο. Μαχητής από τους λίγους όμως, τα... έδωσε όλα μέχρι το τέλος.
Βαθμός: 6

5. Πάολο Μασάντο: Ακόμα μία καλή εμφάνιση για τον Πορτογάλο. Βρέθηκε στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή και έκανε το 1-0. Διένυσε ουκ ολίγα χιλιόμετρα, τρέχοντας πάνω κάτω, βοήθησε δημιουργικά και επιθετικά ενώ έδωσε ακόμα και αμυντικές ανάσες.
Βαθμός: 8

11. Κώστας Μήτρογλου: Πήρε πάνω του φάσεις, ωστόσο σε κάποιες στιγμές έδειχνε απελπιστικά μόνος του στην κορυφή επίθεσης. Στο Β' μέρος αρχικά τίποτα δεν φαινόταν να του πηγαίνει καλά. Ώσπου έκανε το... μπαμ. Μετά από την μπαλιά του Χολέμπας "κάρφωσε" την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, κάνοντας αυτό που ξέρει πολύ καλά.
Βαθμός: 8

20. Χοσέ Χολέμπας: Δεν αντιμετώπισε ειδικά προβλήματα από την μεριά του. Δεν... κρύφτηκε. Και έτρεξε και μόχθησε πολύ. Μεγάλο συν του; Το γεγονός ότι από τα δικά του πόδια μπήκαν δύο γκολ του Ολυμπιακού. Το ένα από εκτέλεση κόρνερ και το άλλο με μπαλιά.
Βαθμός: 8

23. Δημήτρης Σιόβας: Είχε ορισμένα... ζητήματα με τους γρήγορους παίκτες της Μονπελιέ. Σε κάποιες φάσεις δεν μπορούσε να βρεθεί εκεί που έπρεπε. Και εκείνος όμως προσπάθησε πολύ ενώ έβγαινε στην επίθεση και έπαιρνε κεφαλιές μήπως και καταφέρει να σκοράρει. Το μεγάλο του μείον είναι το πέναλτι που δόθηκε σε βάρος του στην φάση με τον Καμαρά που επέτρεψε στην Μονπελιέ να κάνει το 1-1.
Βαθμός: 6

24. Κώστας Μανωλάς: Ο Μανωλάς είχε σίγουρα μία κάπως πιο καλή βραδιά από τον Σιόβα με πιο καλές τοποθετήσεις και περισσότερα κοψίματα. Στάθηκε από ικανοποιητικά έως αρκετά καλά αμυντικά. Δείχνει σιγά σιγά πως σταθεροποιείται σε ένα καλό επίπεδο και ότι είναι σε θέση να πάει ακόμα πιο καλά στην συνέχεια.
Βαθμός: 6

27. Λεάντρο Γκρέκο: Στα... χνάρια των προηγούμενων πολύ καλών του εμφανίσεων βάδισε ο Ιταλός χαφ. Ο Γκρέκο έφτιαξε το γκολ του Μασάντο ενώ βρήκε και δίχτυα. Και αυτός διένυσε ουκ ολίγα μέτρα στο γήπεδο και αποπειράθηκε να συμβάλλει όσο περισσότερο γινόταν και αμυντικά και δημιουργικά.
Βαθμός: 8

35. Βασίλης Τοροσίδης: Η πλευρά του αρχηγού του Ολυμπιακού δέχθηκε περισσότερη πίεση και πιο πολλές ενέργειες σε σχέση με την αριστερή. Ακόμα και έτσι όμως ο 'Τόρο' έβγαλε και δυναμισμό, και πάθος και τσαμπουκά στο παιχνίδι του και έκανε ότι περνούσε από τα πόδια του για να φανεί αντάξιος των περιστάσεων και μίας τέτοιας αναμέτρησης.
Βαθμός: 7

93. Τζαμέλ Αμπντούν: Και ο Αμπντούν εξακολούθησε να κάνει πολύ καλά παιχνίδια με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Γαλλοαλγερινός είχε μία καλή παρουσία και με την Μονπελιέ δίνοντας και ταχύτητα και πίεση και ενέργεια από τα άκρα. Έβγαλε μπαλιές και ανέβασε αρκετά ψηλά τους Πειραιώτες για να δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ. Μεγάλη η βοήθειά του και σε αυτόν τον αγώνα.
Βαθμός: 8

19. Νταβίντ Φουστέρ: Μπήκε στο ματς ως αλλαγή και προσπάθησε να φανεί δίχως όμως να τα καταφέρει ιδιαίτερα...
Βαθμός: 7

8. Λιούμπομιρ Φέισα: Αγωνίστηκε για πολύ λίγο και δεν είναι δυνατόν να κριθεί επαρκώς.
Βαθμός:-

25. Χαράλαμπος Λυκογιάννης: Ισχύει ότι και με τον Φέισα. Έπαιξε ελάχιστα και είναι αδύνατο να αξιολογηθεί σωστά.
Βαθμός:-

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons