OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ 2-0 (Μήτρογλου 42') (Machado 55')


Ο αγώνας

Δύο εκπλήξεις είχε η ενδεκάδα που επέλεξε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για το ματς με τον ΟΦΗ. Ο λόγος για τον Λιούμπομιρ Φέισα που ξεκίνησε βασικός, όπως και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Αναστόπουλος δεν είχε μαζί του ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία του. Αναφερόμαστε στον Μίρνες Σίσιτς που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν θα παίξει κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Το ματς ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να δυσκολεύεται να βρει ρυθμό και να μπαίνει νωθρά, κάτι που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί είχαν μάλιστα λαμπρή ευκαιρία να σκοράρουν και να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους, όμως το σουτ του Παπάζογλου στο 10' έδιωξε ο Κάρολ, ενώ ο Κουτσιανικούλης δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Όσο περνούσαν τα λεπτά, οι Πειραιώτες ανέβασαν το ρυθμό τους, πήραν την κυριαρχία του αγώνα, πίεζαν στο μισό γήπεδο προκειμένου να σκοράρουν, όμως τα έβρισκαν σκούρα απέναντι στην πολυπρόσωπη και προσηλωμένη άμυνα της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου.

Η τρίτη και... φαρμακερή του Μήτρογλου (1-0)

Οι ευκαιρίες λοιπόν δεν ήταν πολλές μπροστά από την εστία του Γουναρίδη με πρωταγωνιστή τον Μήτρογλου που απείλησε με σουτ (24') και κεφαλιά (27'). Η τρίτη φορά του Έλληνα επιθετικού ήταν και η φαρμακερή για τους Κρητικούς, αφού έπειτα εκτέλεση φάουλ του Μασάντο στο 42', ο Μήτρογλου έκανε με τη μια το σουτ και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Δύο παρατηρήσεις: Το φάουλ απ' το οποίο προήλθε το γκολ ήταν πολύ αυστηρό (περισσότερο το κερδίζει ο Αμπντούν), ενώ το γκολ ήταν ξεκάθαρα δουλεμένη κομπίνα στην προπόνηση. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου...


Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε αφού ο ρυθμός του ματς ήταν αρκετά πεσμένος, με τον Ολυμπιακό να έχει τον έλεγχο και τον ΟΦΗ να προσπαθεί να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Το ευχάριστο για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, είναι ότι από πολύ νωρίς, η ομάδα του βρέθηκε με προβάδισμα δύο γκολ και όλα πλέον ήταν πιο εύκολα. Ο Μασάντο με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια αριστερή θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ για δεύτερη φορά και έφερε την ομάδα του ακόμη πιο κοντά στη νίκη.
 
 
Ο Ολυμπιακός παίρνει ακόμα μια νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του ΟΦΗ 2-0 με τα γκολ των Μήτρογλου και Μασάντο..
 
55' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Μασάντο...Φάουλ από την αριστερή πλευρά, εκτελεί απευθείας ο Πορτογάλος, κακή τοποθέτηση του Γουναρίδη και 2-0 για τον Ολυμπιακό....

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο...

Τέλος πρώτου ημιχρόνου στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός πάει στα αποδυτήρια με το 1-0, χάρη στο τέρμα του Μήτρογλου.

42' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Μήτρογλου...Ο Μασάντο στρώνει την μπάλα στον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος πιάνει το σουτ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Μανιάτης, Μασάντο, Φέισα, Μήτρογλου, Βλαχοδήμος, Χολέμπας, Σιόβας, Μανωλάς, Γκρέκο, Αμπντούν.

Στον πάγκο για τους Πειραιώτες οι: Μέγιερι, Παπάζογλου, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Λυκογιάννης, Ντιακιτέ, Τοροσίδης και μένει εκτός αποστολής ο Ζαραδούκας.
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Σόουζα, Κουρδάκης, Βάντο, Μπανούσης, Ιωαννίδης, Λαμπρόπουλος, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Βιτώρος.

Στον πάγκο για τον ΟΦΗ οι: Αγριμάκης, Βερόν, Σαρ, Ζορμπάς, Περογαμβράκης, Νύκταρης, Μπούρμπος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons