OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2... (Panteliccccccccccc 78') , (Fusterrrrrrrrrrrr 95')

10η Αγωνιστική της Superleague. Συνέχεια του διακοπέντος αγώνα (Β' 45λεπτο). Στάδιο: Παγκρήτιο. Διαιτητής: Γιάχος (Χίος)

Οι συνθέσεις των ομάδων

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Σαρρής, Μπέτο (84' Καρέλης), Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ορφανός, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Μπουντιμίρ, Λεάλ (71' Ρομάνο)


Ολυμπιακός: Πάρντο, Μοντέστο, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ρόμενταλ, Ουρτάδο, Ντουντού, Ριέρα, Μιραλάς, Πάντελιτς

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
90'+ Πάρτε και το δεύτερο και άντε γεια αγόρια του Εργοτέλη. Σουτάρα του Φουστέρ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων και ο Δασκαλάκης έπιασε το... δοκάρι για χαμομήλι. 0-2 ο Θρύλος στο +3 στη βαθμολογία.
90'+ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Τη θέση του Ρόμενταλ πήρε ο Γκαλίτσιος.
90'+ Τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας. Ο Φουστέρ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μήτρογλου με ωραίο γυριστό τακουνάκι, παραλίγο να κάνει το 0-2 και να τους τελειώσει.
90'+ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Τη θέση του Μιραλάς πήρε ο Μήτρογλου.
90' Πέντε λεπτά θα είναι ο χρόνος των καθυστερήσεων. Γιατί δεν κρατάει καμιά δεκαριά;
88' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Τη θέση του Πάντελιτς πήρε ο Φουστέρ.
86' Κίτρινη κάρτα στον Μοντέστο για φάουλ στον Φραγκουλάκη.
84' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Καρέλης πήρε τη θέση του Μπέτο.
80' Ο Εργοτέλης πήγε να αποχωρήσει. Γελάει ο κόσμος. Αποβλήθηκε ξανά ο Καραγεωργίου. Άντε γεια.
78' Κίτρινη κάρτα στον Πάντελιτς επειδή έβγαλε τη φανέλα στους πανηγυρισμούς. Δώστου και μαύρη. Δεν μας νοιάζει, το γκολ το έβαλε.
77' Πάρτε το για να μας θυμάστε. 0-1 με τον Μάρκο τον παικταρά. Ο Ολυμπιακός κέρδισε κόρνερ και η μπάλα πήγε στον Ριέρα. Αυτός έκανε μια γλυκιά σέντρα και ο Μάρκο από κοντά με κεφαλιά, έκανε το 0-1. Μεγάλος παίκτης, μεγάλος Θρύλος. ΝΑΙ ΡΕ ΘΡΥΛΕ.
71' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Τη θέση του Λεάλ πήρε ο Ρομάνο.
70' Κίτρινη κάρτα στον Λεάλ για φάουλ στον Χολέμπας.
67' Σκληρότατο μαρκάρισμα του Σαρρή στον Μιραλάς. Δεν παίρνει κάρτα.
62' Καλό συρτό σουτ του Ουρτάδο από το ύψος της περιοχής, ο Δασκαλάκης μπλοκάρει.
55' Σαφώς καλύτερος ο Θρύλος μας. Κάνει ό,τι θέλει στο γήπεδο και έχει την κατοχή.
53' Και ο κόσμος τραγουδά...
52' Κίτρινη κάρτα στον Μπέτο για φάουλ στον Πάντελιτς. Έτσι μπράβο. Άντε γιατί την έχουνε δει wrestlers οι γηπεδούχοι.
50' Όποτε πάει να δώσει συνέχεια στον αγώνα ο Δασκαλάκης, είτε φτιάχνει τα γάντια είτε την κάλτσα του.........................
49' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Μοντέστο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και οι αμυντικοί του Ερ&gamma6amp;alpha; του.........................
49' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Μοντέστο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και οι αμυντικοί του Εργοτέλη δεν κατάφεραν να διώξουν και συγκεκριμένα ο Σασιασβίλι. Ο Πάντελιτς που ήταν εκεί, έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Δασκαλάκης κατάφερε να διώξει σε κόρνερ.
48' Κίτρινη κάρτα στον Ορφανό για σκληρό φάουλ στον Ντουντού. Ρε παιδιά, ακόμα και τώρα που δεν κάνετε... τσουλήθρα λόγω βροχής, γιατί θέλετε να κόψετε την μπάλα από τους παίκτες μας;
46' Το δεύτερο μέρος αρχίζει με την ομάδα του Ολυμπιακού στη σέντρα.


Με φουλ επιθετικό σχήμα κατεβαίνει ο Ολυμπιακος στο ημίχρονο με τον Εργοτέλη, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παρατάξει δυο επιθετικούς στην 11άδα. Ο 46χρονος τεχνικός των Πειραιωτών, αποφάσισε να αφήσει εκτός βασικού σχήματος τον Νταβίδ Φουστέρ και να ξεκινήσει με τους Μάρκο Πάντελιτς και Κέβιν Μιραλάς.

Ο Πάρντο θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Μοδέστο και Χολέμπας θα αποτελέσουν τους δυο ακραίους μπακ. Οι Ποτουρίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος θα είναι το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών, ενώ οι Ντουντού και Ουρτάδο αναλαμβάνουν το νευραλγικό χώρο του μεσαίας γραμμής. Ο Ρόμενταλ ξεκινάει ως δεξιός χαφ, ο Ριέρα στην απέναντι πλευρά, ενώ μπροστά θα βρεθούν οι Μιραλάς και Πάντελιτς και ο Βέλγος θα βρεθεί πίσω από τον Σέρβο φορ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons