OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Τους έκοψε το ρεπό της Δευτέρας...

Ο Ευάγγελος Μαρινάκης δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει την κακή εικόνα των παικτών του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και την ήττα από την ΑΕΚ. Την Δευτέρα θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ περίμενε από τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου να επιδείξουν μεγαλύτερο ζήλο και σοβαρότητα στον αγώνα με τους κιτρινόμαυρους.

Αντί αυτού, η ομάδα παρουσιάστηκε αρκετά χαλαρή και με ύφος μπλαζέ δεν κατάφερε να αποδράσει από το ΟΑΚΑ με τους τρεις βαθμούς στις... αποσκευές της. Στο πλαίσιο αυτό, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού ανέλαβε δράση και επέβαλε την μικρότερη δυνατή τιμωρία για την δεδομένη στιγμή.
Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό έκοψε το προγραμματισμένο ρεπό της Δευτέρας, δείγμα του εκνευρισμού που υπάρχει μετά το στραβοπάτημα στο Στάδιο της Καλογρέζας.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ενημερώθηκαν σήμερα το πρωί πως αύριο θα πρέπει να δώσουν κανονικά το "παρών" στου Ρέντη. Εκεί θα βρίσκεται και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και θα τα πει ένα χεράκι στους παίκτες με αφορμή την ήττα από την ΑΕΚ. 

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons