OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Kαμικάζι στην Κρήτη, ζωσμένοι με εκρηκτικά

Kαμικάζι στην Κρήτη, ζωσμένοι με εκρηκτικά

Κι όμως, αυτός ο αγώνας είναι της ίδιας αξίας με εκείνον του Σαββάτου απέναντι στην ΑΕΚ. Όχι, ο Εργοτέλης δεν είναι καλύτερη ομάδα από τον «δικέφαλο», η βαθμολογία άλλωστε είναι αυστηρός κριτής και στο μεταξύ τους παιχνίδι οι Αθηναίοι υπερίσχυσαν των Κρητικών.
Ολο το θέμα είναι το +3 από τον Παναθηναϊκό. Γι’ αυτό και ο Ερνέστο Βαλβέρδε θυμήθηκε ξαφνικά τους Μήτρογλου, Νέμεθ και τους πήρε στην αποστολή. Ποια είναι η λογική του Ισπανού; Ο αγώνας με τον Εργοτέλη είναι 45 λεπτά όλος κι όλος. Άρα, η φαρέτρα του πρέπει να διαθέτει κάθε λογής όπλο που μπορεί να σκοτώσει τον αντίπαλο. Τον αντίπαλο που στην προκειμένη περίπτωση θα «σκυλιάσει» για το θετικό τουλάχιστον αποτέλεσμα, από τη στιγμή που η Football League τού απλώνει το χέρι.

 Η επιλογή του 46χρονου τεχνικού έχει και μια άλλη διάσταση. Αγωνιστική. Που λέει ότι στο αρχικό σχήμα –κατά πάσα πιθανότητα- θα συμπεριλαμβάνονται δύο κλασικοί κυνηγοί του γκολ. Στην περίπτωσή μας, αυτοί θα είναι ο φετινός MVP Κέβιν Μιραλάς και ο έμπειρος και πάντα ικανός -μου αρκεί μια φάση- Μάρκο Πάντελιτς.
Σε αυτά προσθέστε την απουσία του Βασίλη Τοροσίδη, που όπως και να το κάνουμε το… έχει το γκολάκι, και το παζλ των σκέψεων του Βαλβέρδε είναι μπροστά σας ολόκληρο και με το κάθε κομμάτι στη θέση του.
Ενα μείον στην όλη υπόθεση είναι ότι αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει ο φοβερός και τρομερός κόσμος του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν για 45 λεπτά να κάνουν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του πρωταθλήματος, διότι σε διάστημα ενός μόλις ημιχρόνου οι αποστάσεις είναι μικρές και οι ισορροπίες εύθραυστες.
Σύμφωνοι, δεν είναι ο τελικός του πρωταθλήματος. Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, όμως, πρόκειται για ένα παιχνίδι-δυνατό κρίκο όπου πρέπει να μπούμε με τον ίδιο αέρα του νικητή που θα (πρέπει να) μπούμε στο ντέρμπι του Σαββάτου. Γι’ αυτό οι καμικάζι μας καλά θα κάνουν να φέρουν μερικές… βόμβες επάνω τους

http://www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons