OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Μας γύρισαν χρόνια πίσω...

Ατμόσφαιρα τρομοκρατίας συνάντησε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ. Οι ερυθρόλευκοι έχουν φρικτά παράπονα από τη φιλοξενία της ΠΑΕ ΑΕΚ και από όσα έζησαν στους χώρους των αποδυτηρίων. Εγιναν φοβερά πράγματα που μας γύρισαν πολλά χρόνια πίσω. Σκηνικά που δεν είχαν συμβεί ούτε στη Νέα Φιλαδέλφεια και ακόμα στη Λεωφόρο. Ο Ολυμπιακός έχει τρομερά παράπονα απ όσα συνέβησαν στον χώρο των αποδυτηρίων. Εκεί υπήρχαν 20 σεκιούριτι μπράβοι, οι οποίοι είχαν σκοπό να να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα τρομοκρατίας. Εβριζαν συνεχώς του ανθρώπους του Ολυμπιακού ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει και σοβαρό επεισόδιο με τον προκλητικό Βασίλη Δημητριάδη. Λίγα μέτρα πιο μέρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης συνέχιζε να προκαλεί με τη συμπεριφορά του. «Σας γα...με και θα σας γα...ω για μια ζωή», έλεγε σε έξαλλη κατάσταση προς τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.
Οσοι ήταν μπροστά υποστηρίζουν ότι ωρυόταν και δεν σταματούσε να βρίζει. Ολα αυτά ο πρόεδρος της ΑΕΚ που αν δεν είχε πάρει το Καραϊσκάκη να παίξει θα γέλαγε ακόμα ο κόσμος μαζί του.

Μεγάλη αναστάτωση υπήρξε στο ημίχρονο μεταξύ του Τάσου Μητρόπουλου και του Βασίλη Δημητριάδαη , με τον τελευταίο μάλιστα να έχει το θράσος και να λέει ότι δεν πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών αλλά στο γραφείο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι. Τον Μητρόπουλο απώθησαν σεκιούριτι όταν τον είδαν να πλησιάζει στα αποδυτήρια που είναι οι ρέφερι. Από την πλευρά του ο Δημητριάδης όσο πλησίαζε το φινάλε του ματς πετούσε τις μπάλες στην κερκίδα με αποτελέσμα να καθυστερεί έτσι η ροή του αγώνα. Αυτή ήταν η συμπεριφορά της ΑΕΚ στο χθεσινό ματς.

Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά στο τέλος του αγώνα έκαναν ντου στον αγωνιστικό χώρο εκατοντάδες οπαδοί της ΑΕΚ. Θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι μπήκαν για να πάρουν φανέλες ή να πανηγυρίσουν, αλλά η εικόνα τους δεν έδειχνε κάτι τέτοιο. Φορώντας κουκούλες και με καλυμμένα πρόσωπα οι περισσότεροι, κινήθηκαν κατά των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, οι οποίοι προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να μπουν στα αποδυτήρια για να σωθούν. Τα κιτρινόμαυρα αίσχη, ωστόσο, δεν σταματούν εδώ. Ο Μάρκο Πάντελιτς είναι ο μοναδικός παίκτης της ομάδας που τον πρόλαβαν οι οπαδοί της ΑΕΚ. Τον έφτυσαν και εκείνος αντέδρασε, έκανε ώρα να ηρεμήσει και με το ζόρι μπήκε στα αποδυτήρια. Στη φυσούνα, ωστόσο, ένας άλλος μάγκας, ο Γιάχιτς επιτέθηκε με άγριες διαθέσεις στον Φουστέρ. Τον έβριζε και προσπάθησε να τον χτυπήσει, αλλά όσο παράδοξο κι αν φαίνεται, ο Μάκος ήταν αυτός που έσωσε την κατάσταση.

Φραστική επίθεση δέχτηκε και ο Γιάννης Μώραλης, μόλις τελείωσε τις δηλώσεις του, απαντώντας στα όσα είχε πει νωρίτερα ο Σταύρος Αδαμίδης. Αυτό το σκηνικό κράτησε περίπου πέντε λεπτά και ο ένας μάλιστα κάποια στιγμή ξέφυγε και προσπάθησε να επιτεθεί στον δ αντιπρόεδρο της ΠΑΕ. Τον κράτησαν οι ψυχραιμότεροι και το επεισόδιο δεν πήρε μεγάλη έκταση.

Ακόμα και απ' όσα συνέβησαν στα δημοσιογραφικά θεωρεία του ΟΑΚΑ έχουν παράπονα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένοι εκπρόσωποι του γραφείου τύπου καταγγέλουν τη συμπεριφορά του δημοσιογράφου Κώστα Κετσετζόγλου, ο οποίος σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν σηκώθηκε να πανηγυρίσει έξαλλα το γκολ της ΑΕΚ και παίρνοντας μια καρέκλα την πέταξε στον αέρα και κινδύνεψε σοβαρά η μεταφράστρια του Ολυμπιακού Μαρίνα Τσαλή. Η καρέκλα έπεσε στα πόδια της και για λίγα εκατοστά δεν τη χτύπησε...
http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons