OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Η κριτική των παικτών...του Ντούντα με Ρεάλ

ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ: Φανερά επηρεασμένος από τον πρόσφατο τραυματισμό του, ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω και έμεινε στα "ρηχά". Με μόλις τρεις πόντους, ένα ριμπάουντ, ένα κλέψιμο και μια ασίστ ο Παπαλουκάς ήταν αρνητικός, αλλά σαφώς και δεν υπήρχαν πολλές παραπάνω απαιτήσεις έπειτα από την πρόσφατη αποχή του. Πάντως, ποντάρει πολλά η ομάδα του Πειραιά πάνω του και είναι σίγουρο ότι στα επόμενα ματς θα κάνει αυτό που πρέπει. Αγωνίστηκε για 13 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα.
ΝΕΣΤΕΡΟΒΙΤΣ: Όσο και αν η γενικότερη εμφάνιση του Ολυμπιακού ήταν κάτω του μετρίου, εντούτοις ο Σλοβένος σέντερ ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του. Ο Νεστέροβιτς έμεινε στο παρκέ 23:53 και ολοκλήρωσε το ματς με 10 πόντους (4/6 δίποντα και 2/2 βολές), αλλά δεν βοήθησε πολύ στον τομέα των ριμπάουντ, κατεβάζοντας μόλις τέσσερα. Πάντως, πάλεψε ο Ράσο, όμως δεν βρήκε ιδιαίτερη συμπαράσταση από τους υπόλοιπους ψηλούς των Πειραιωτών.

ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ: Ναι μεν ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 11 πόντους σε 33:02 λεπτά συμμετοχής, όμως περίμενε περισσότερα ο προπονητής του από ένα παιχνίδι τέτοιας σημασίας και δυσκολίας. Με μόλις 1/8 δίποντα και 9/10 βολές, ο V-Span έκανε "χαμηλή πτήση", αλλά δικαιούται και αυτός ένα κακό παιχνίδι. Πήρε ένα ριμπάουντ, δεν έδωσε κάποιο κλέψιμο, ενώ έδωσε τρεις ασίστ και έκανε ισάριθμα λάθη. Σίγουρα στα επόμενα παιχνίδια θα δούμε τον γνωστό Σπανούλη, που φέτος κάνει εξαιρετικές -κατά κύριο λόγο- εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα.

ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ: Δεν ήταν... Μπουρούσαρος αυτή την φορά. Αγωνιζόμενος για 15 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα, ο Καρδιτσιώτης σέντερ σημείωσε τέσσερις πόντους με 2/6 δίποντα και 0/2 τρίποντα, ενώ μάζεψε μόλις τέσσερα "σκουπίδια". Ο 27χρονος άσος είχε ακόμα ένα λάθος και δυο ασίστ, σε μια γενικότερη μέτρια βραδιά για τον ίδιο και τον Ολυμπιακό στο σύνολό του. Χαϊλάιτ του ήταν μια μεγαλοπρεπέστατη τάπα στον Τόμιτς, αλλά αποτέλεσε απλά "όαση" στην όχι καλή παρουσία του πάνω στο παρκέ.

ΚΕΣΕΛ: Ο Σέρβος φόργουορντ έμεινε στο παρκέ για 13:18 και πέτυχε πόντους με 1/2 τρίποντα και 2/2 βολές. Μάζεψε ακόμα τρία ριμπάουντ και έκανε και ένα κλέψιμο, όμως από το 3άρι της μια ομάδα του βεληνεκούς του Ολυμπιακού περιμένει πολλά περισσότερα. Ο 22χρονος άσος πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του, ώστε να μην χρειαστεί να... χτυπήσει και πάλι ο Ντούντα το καμπανάκι. Ναι μεν είναι πρωτόγνωρο το επίπεδο αυτό για τον ίδιο, προερχόμενος από μια μικρότερη ομάδα, όμως η ριγωτή ερυθρόλευκη φανέλα έχει απαιτήσεις.

ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ: Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ ήταν από τους καλούς του Ολυμπιακού, δίχως βέβαια να κάνει την διαφορά. Σημείωσε δέκα πόντους σε 27 λεπτά και 8 δευτερόλεπτα συμμετοχής (5/8 δίποντα), ενώ μάζεψε και επτά ριμπάουντ, όμως καλώς ή κακώς δύσκολα ο Μαυροκεφαλίδης μπορεί να πάρει την ομάδα του και να την οδηγήσει σε νίκη σε μια έδρα όπως αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης. Προσπάθησε, ήταν καλός ατομικά, αλλά είναι άλλοι αυτοί οι παίκτες που μπορούν να τραβήξουν το κουμπί.

ΝΙΛΣΕΝ: Πολύ κακός ο Αυστραλός, ο οποίος έπαιξε 12 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα, μένοντας άποντος. Είχε 0/4 δίποντα και 0/2 τρίποντα, αρπάζοντας μόνο ένα ριμπάουντ. Έχασε τις μάχες κάτω από το καλάθι και δεν βοήθησε στο ελάχιστο την ομάδα του. Καλύτερα να ξεχάσει την συγκεκριμένη εμφάνισή του, διότι ήταν από τους πολύ αρνητικούς του Ολυμπιακού.

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: Χωρίς πολλά πολλά και το έτερο 3άρι της ομάδας, ο Κώστας Παπανικολάου. Ο νεαρός διεθνής άσος πέτυχε μόλις και μετά βίας τέσσερις πόντους (2/4 δίποντα), αλλά βοήθησε περισσότερο στον τομέα των ριμπάουντ με έξι εκ των οποίων τα πέντε ήταν επιθετικά. Προσπάθησε να πιέσει στην άμυνα και έκανε τέσσερα φάουλ. Έχει παίξει και καλύτερα ο 20χρονος φόργουορντ.

ΕΡΤΣΕΓΚ: Δεν αγωνίστηκε καθόλου, οπότε δεν μπορεί να κριθεί.

ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ: Μπορεί να εκβίασε και πάλι προσπάθειες, αλλά ήταν ο καλύτερος του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος γκαρντ πέτυχε 21 πόντους (3/9 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 6/6 βολές), ενώ πήρε και τέσσερα ριμπάουντ. Ο τρελο-Μίλος είχε ακόμα ένα κλέψιμο και δυο ασίστ, ενώ έκανε τρία λάθη. Έμεινε στο παρκέ 28 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα και πραγματικά προσπάθησε να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του Πειραιά.

ΧΑΛΠΕΡΙΝ: Σε μόλις 02:32 που βρέθηκε μέσα στο παρκέ, δεν κατάφερε να κάνει και πολλά πράγματα, με αποτέλεσμα να μην τον εμπιστευτεί πολύ παραπάνω ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Το μόνο που έκανε ο Ισραηλινός, ήταν ένα λάθος και από εκεί και πέρα δεν πήρε ούτε μια επιθετική προσπάθεια.

ΓΚΟΡΝΤΟΝ: Με τρία ριμπάουντ, μια ασίστ, αλλά κανένα πόντο, δεν μπορεί να μπει στους διακριθέντες. Έδωσε μάχες στην άμυνα, προσπάθησε να πιέσει τα αντίπαλα γκαρντ (έκανε και τέσσερα φάουλ), όμως δεν βοήθησε για μια ακόμη φορά στο σκέλος του σκοραρίσματος. Ο Αμερικανός άσος χρησιμοποιήθηκε για 16 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα από τον 67χρονο Σέρβο κόουτς.

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons