OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

To χρωστούσε στον εαυτό του ο Ρόμενταλ...

O Ρόμενταλ πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, το χρωστούσε ο Ντένις στον εαυτό του. Σε 24 λεπτά συμμετοχής σκόραρε για πρώτη φορά στη Super League φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ έδωσε και ασίστ.
Ο Ντένις Ρόμενταλ, μπορεί απέναντι στον ΠΑΟΚ να αγωνίστηκε, μόλις, για 24 λεπτά, αλλά στην 7η συμμετοχή του στην Superleague με τον Ολυμπιακό, πραγματοποίησε την καλύτερη και ουσιαστικότερη εμφάνιση του, φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα. Στο 67' λεπτό της αναμέτρησης, ο Δανός δεξιός χαφ-εξτρέμ, πήρε την θέση του Γιάννη Φετφατζίδη, αλλά στο μικρό χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε ήταν εξαιρετικός. Στο 72' έφυγε -από καθαρή θέση- πολύ έξυπνα στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, δέχτηκε την σέντρα του Ριέρα και δίχως να βλέπει έστρωσε με ιδανικό τρόπο την μπάλα στον επερχόμενο Μιραλάς, οποίος με δυνατό σουτ έκανε το σκορ 2-0 στο Φάληρο, ύστερα από την υπέροχη ασίστ του Σκανδιναβού.

Στο 87' λεπτό της αναμέτρησης, ο Ντένις Ρόμενταλ, σημείωσε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Φουστέρ έβγαλε μία ιδανική κάθετη μπαλιά στον κενό χώρο, με τον Ντένις Ρόμενταλ εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα του να σουτάρει με όλη του δύναμη στην κλειστή γωνία και να βρίσκει τα δίχτυα του ΠΑΟΚ, με τον Δανό εξτρέμ να πανηγυρίζει το τέρμα που σημείωσε με την ψυχή του. Την χρωστούσε στον εαυτό του αυτή την καλή εμφάνιση ο Σκανδιναβός, καθώς στα τελευταία παιχνίδια των Πειραιωτών δεν ήταν καλός. Οι ικανότητες του είναι δεδομένες, απλά χρειαζόταν μία σπίθα ώστε να πάρει "φωτιά" αγωνιστικά, για να ανέβει η ψυχολογία του.


http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons