OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Πλημμυρα(λας) και Μιρα-λα3...

Είναι από τις λίγες φορές στην φετινή (δίχως Ευρώπη) περίοδο που ο Ολυμπιακός και οι συν αυτώ δεν μπορούν να σταθούν πολύ στο προηγούμενο παιχνίδι. Να το κουβεντιάσουν, να το αναλύσουν, να μετρήσουν τα θετικά και να προβληματιστούν από τα αρνητικά.
Ό,τι είπαμε είπαμε, λοιπόν, για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για το νέο σόου του Μιραλάς, για την εκρηκτική επανεμφάνιση του Ρόμενταλ, για τον Παμπορίδη και τις δικαιολογίες των ηττημένων, για την ενδεκάδα και τις κινήσεις του Βαλβέρδε, για το ελπιδοφόρο ντεμπούτο του Ποτουρίδη, για τη μεγάλη νίκη με σκoρ που γίνεται… συνήθεια-λα3! Τρία στο Βόλο, τρία στον Αστέρα, τρία στην Ξάνθη, τρία και στον ΠΑΟΚ. Και Μιραλατρεία για τον Κέβιν και για τον… Φιλέρη που σπάει το κεφάλι του να βρει κι άλλους παιχνιδιάρικους τίτλους, αλλά σε λίγο θα μας στερέψουν με όσα κάνει ο παικταράς!

 Και τώρα το ματς ειδικών συνθηκών με τον Εργοτέλη, εξίσου σημαντικό και δύσκολο με το προηγούμενο. Ο Εργοτέλης δεν είναι ΠΑΟΚ, έχει όμως ένα σαρανταπεντάλεπτο κέρδος από το… πόλο που προηγήθηκε το περασμένο Σάββατο. Ο Βαλβέρδε θα φρεσκάρει λογικά την ενδεκάδα με κάποια νέα πρόσωπα, αφού δεν είναι δυνατόν να παίξουν οι ίδιοι τρία ματς σε έξι μέρες, αν και στην άμυνα οι επιλογές του εξακολουθούν να είναι περιορισμένες λόγω των απουσιών.

Υπάρχει, όμως, η προοπτική επιστροφής του Μπράβο και ενδεχομένως του Μέλμπεργκ στο ματς με την ΑΕΚ, οπότε ο προπονητής μπορεί να κάνει rotation και να ζητήσει υπερπροσπάθεια από συγκεκριμένα στελέχη της οπισθοφυλακής στην Κρήτη.
Ο Εργοτέλης έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο χτες το μεσημέρι στο Περιστέρι, με τον Ρομάνο ξανά κουμανταδόρο, τους Μπέτο-Ολίσε να ελέγχουν το κέντρο, τον Λεάλ και τον Μπούντιμιρ επικίνδυνους μπροστά. Έχει και σημαντικά κενά πίσω, τα οποία ο Ολυμπιακός πρέπει να εκμεταλλευτεί με πίεση από το πρώτο δευτερόλεπτο διότι ο χρόνος είναι περιορισμένος και δεν υπάρχει για χάσιμο και “προσαρμογές”.
Περιμένουμε την ομάδα το ίδιο αποφασιστική και προσηλωμένη στο στόχο της νίκης, ώστε το προβάδισμα από τον Παναθηναϊκό να διευρυνθεί. Η Κρήτη πρέπει να γνωρίσει και τον… πλημμυραλάς μετά τις πλημμύρες της περασμένης εβδομάδας.
Χρήστος Μεγγλίδης 
http://www.redplanet.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons