OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Είχε ψυχή ο Ολυμπιακός...

Αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός ήταν ΟΜΑΔΑ για τρία σετ, έδωσε ελπίδες για καλύτερη συνέχεια,  στο ματς με τη Γιαστρέμπσκι, αλλά με τον τραυματισμό του Ντεσπέιν στις αρχές του τέταρτου σετ ήρθε η κατάρρευση, για να ανακάμψει χάρη στη ψυχή των παικτών του στο τάι μπρέικ.
Ο Τζούριτς ήταν σούπερ διαγώνιος με εκπληκτικές επιθετικές ενέργειες, αλλά και μεγάλες επιδόσεις σε μπλοκ, άμυνα, σερβίς. Ήταν ο παίκτης που φόβισε το αντίπαλο μπλοκ. Τον ένιωσαν για τα καλά οι Πολωνοί και είχε μεγάλη ποικιλία στα χτυπήματά του, αλλά και μυαλωμένες ενέργειες. Δεν σπατάλησε καμία επίθεση.
Το άλλο σημαντικό στοιχείο του Ολυμπιακού ήταν η υποδοχή του, αφού υπήρξε αλληλοκάλυψη, σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αυτό επέτρεψε στον Ζέκοφ να μοιράσει το παιχνίδι.

Το σημαντικότερο όλων, όμως, ήταν η ανατροπή του πρώτου σετ, όπου ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-8. Το σερβίς ήταν αυτό που έφερε τα πάνω-κάτω και ξέσπασε η ομάδα του Φλάβιο Γκουλινέλι.

 Όλα αυτά, πάντως, στα τρία πρώτα σετ. Με το 2-1 (αν και προηγήθηκε 23-22 στο τρίτο σετ), τον τραυματισμό του Ντεσπέιν (δεν έχει κάτι σοβαρό) στο 0-1 του τέταρτου σετ και την είσοδο του Φράγκου ήρθε η κατάρρευση. Στο τάι μπρέικ, όμως, μίλησε η ψυχή του πρωταθλητή και πήρε τη νίκη αν και έχανε 10-12.
Κρατάμε, λοιπόν, την σούπερ εμφάνιση για τρία σετ και τη μεγάλη ψυχή των παικτών στο τάι μπρέικ. Συνεχίζουμε…
Στέφανος Λεμονίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons