OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Δελτίο Τύπου απο Π.Α.Ε. Ολυμπιακός...22/11

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Εργοτέλη...
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το δεύτερο ημίχρονο (είχε διακοπεί ο αγώνας με απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου από την έντονη βροχόπτωση) του αγώνα  με τον Εργοτέλη, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21/11 και ώρα 17:00 στο Παγκρήτιο στάδιο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Όσοι αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του χθεσινού παιχνιδιού με τον Π.Α.Ο.Κ. ή στο μεγαλύερο διάστημά του ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

 Ο Ιμπαγάσα ακολούθησε μέρος της προπόνησης της ομάδας και στη συνέχεια έκανε ατομική προπόνηση η οποία ήταν ιδιαίτερης έντασης. Ο Ρ. Μπράβο ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, αυξάνοντας σταδιακά τόσο την ένταση, όσο και τον όγκο της προπόνησης του.

Ο Μέλμπεργκ, που έκανε θεραπεία το πρωί και θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας και το απόγευμα, υποβλήθηκε σε τριφασικό σπινθιρογράφημα στο θεραπευτήριο Metropolitan. Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει οστική βλάβη. Το μόνο εύρημα ήταν μια περιοστική αντίδραση στο σημείο της άμεσης πλήξης (κτυπήματος).

Οι Μοντεστό και Χολέμπας που είχαν κτυπήματα από το χθεσινό αγώνα, ο πρώτος στο δεξιό τετρακέφαλο και ο δεύτερος στον αριστερό δικέφαλο, ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα αποθεραπείας των παικτών που αγωνίστηκαν και δεν υπάρχει ανησυχία για την συμμετοχή τους στον αγώνα της Τετάρτης.

Ο Τοροσίδης ακολούθησε πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και ελαφρύ τρέξιμο στο γήπεδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 16:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και ακολούθως τα μέλη της αποστολής θα αναχωρήσουν για το Ηράκλειο.

Ερνέστο Βαλβέρδε: Καταφέραμε να αλλάξουμε το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος...

Ικανοποιημένος από την νίκη και την απόδοση της ομάδας μας, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν ο προπονητής της ομάδας μας, Ερνέστο Βαλβέρδε στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στην συνέντευξη Τύπου.

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν είμαστε αρκετά καλοί. Σε αυτό το διάστημα ο Π.Α.Ο.Κ ήταν καλός. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά και μετά την αποβολή είμαστε πολύ καλύτερα τοποθετημένοι στο γήπεδο. Στο δεύτερο μέρος, πάντως, ακόμη και πριν από την αποβολή τα πηγαίναμε καλά. Στην άμυνα είμαστε αρκετά καλοί και σε αρκετές φάσεις τα πήγαμε καλά. Δεν θέλω, όμως, να χωρίζω την ομάδα σε άμυνα, κέντρο και επίθεση, αφού όλα είναι ομαδική δουλειά. Στο σύνολο ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, αλλά εμείς καταφέραμε να αλλάξουμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μεθαυριανό αγώνα με τον Εργοτέλη, τονίζοντας: «Έχουμε άλλα 45 λεπτά με τον Εργοτέλη πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς. Σίγουρα δεν μπορούμε σε όλα τα ματς να τα κάνουμε όλα σωστά».

Απαντώντας σε ερώτηση για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τον Π.Α.Ο.Κ., είπε: «Πάντα σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει ένταση και οι παίκτες ασχολούνται ποιος θα χτυπήσει πιο πολύ τον άλλον. Όταν ασχολιόμαστε, όμως, με το αγωνιστικό κομμάτι, γίνονται πολύ καλά παιχνίδια».

Ερωτηθείς για την απόφασή του να χρησιμοποιήσει τον Ποτουρίδη: «Είναι ένας παίκτης με τον οποίο είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Ήταν ρίσκο η χρησιμοποίησή του γιατί ήταν ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι, αλλά τα κατάφερε θαυμάσια».

Τέλος, απαντώντας σ ε ερώτηση για το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή τον Φετφατζίδη στο χώρο του κέντρου, τόνισε : «Η χρησιμοποίηση του Ρόμενταλ στα δεξιά και του Φετφατζίδη στο κέντρο είναι μία προοπτική. Ο Φετφατζίδης σε σχέση με την περσινή χρονιά παίζει πιο πολλά παιχνίδια σαν βασικός και είναι η πρώτη του χρονιά στην Super League. Πρέπει, πάντως, να προσπαθήσει  για να βελτιωθεί ακόμα περισότερο σε φυσικά θέματα αλλά και στην τακτική. Έχει χρόνο μπροστά του για να βελτιωθεί. Όσον αφορά στον Φουστέρ, πήγε καλά. Είναι ένας παίκτης που μας βοηθάει πολύ τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και μας είναι απαραίτητος».

Δελτίο Τύπου...

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Αβραάμ Παπαδόπουλος, που συμπλήρωσε τέσσερις (4) κίτρινες κάρτες στον χθεσινό αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ., αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, που επιβάλλεται με την συμπλήρωση των παραπάνω καρτών, στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (12 Δεκεμβρίου, 14η αγωνιστική).

*Η ομάδα Κ20 (νέων) του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την Εθνική ομάδα νέων. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 8 Δεκεμβρίου.

http://www.olympiacos.org

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons