OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ευκαιρία να ξεφύγει ...

Επιθετικά από το πρώτο λεπτό θα μπει σήμερα (17:00, NS2) στο ματς ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει μόνο νίκη κόντρα στον Εργοτέλη. Παρουσία των Ευάγγελο Μαρινάκη και Σωκράτη Κομινάκη ο αγώνας. Τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς που θα του δώσουν την δυνατότητα να μείνει μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης και να πάει με... άλλον αέρα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θέλει ο Θρύλος στο Παγκρήτιο. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει πάρει μαζί του όλους τους επιθετικούς (Κέβιν Μιραλάς, Μάρκο Πάντελιτς, Κρίστιαν Νέμεθ και Κώστα Μήτρογλου) δείγμα του ότι θέλει να ζητήσει η ομάδα πάση θυσία το γκολ που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στη νίκη. Την κρίσιμη 45λεπτη αναμέτρηση με το συγκρότημα του Νίκου Καραγεωργίου θα παρακολουθήσουν από κοντά οι Ευάγγελος Μαρινάκης και Σωκράτης Κομινάκης, οι οποίοι θέλουν να ενισχύσουν με την παρουσία τους, τους παίκτες της ομάδας του Πειραιά στην προσπάθεια για "απόδραση".

Με Πάντελιτς και Μιραλάς

Σχεδόν την ίδια ενδεκάδα που είχε παρατάξει το προπερασμένο Σάββατο στο "Παγκρήτιο" θα ρίξει στην σημερινή μάχη με τον Εργοτέλη ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Μοναδική αλλαγή θα είναι ο Γιάννης Ποτουρίδης αντί του τραυματία Βασίλη Τοροσίδη.

Αναλυτικά κάτω από την εστία θα είναι ο Ούρκο Πάρντο, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά στα αριστερά θα βρεθούν οι Φρανσουά Μοδέστο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Ποτουρίδης και Χοσέ Χολέμπας. Στην μεσαία γραμμή ως ανασταλτικοί μέσοι θα αγωνιστούν οι Ντουντού Σεαρένσε και Μοϊσές Ουρτάδο.

Στην δεξιά πτέρυγα θα βρεθεί ο Κέβιν Μιραλάς, ενώ αριστερά ο Άλμπερτ Ριέρα. Ως συνδετικός κρίκος της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Νταβίδ Φουστέρ, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μάρκο Πάντελιτς.

Υπό το βλέμμα της διοίκησης

Στην Κρήτη αναμένεται να μεταβεί σήμερα ο Ευάγγελος Μαρινάκης, συνοδεία του Σωκράτη Κομινάκη, έτσι ώστε, να δει από κοντά τον Ολυμπιακό. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θέλει να ντοπάρει ψυχολογικά με την παρουσία του, τους παίκτες του Θρύλου στην προσπάθεια για νίκη.

Να σημειώσουμε ότι, από χτες βρίσκεται στο Ηράκλειο ο Νίκος Καραχάλιος, ενώ με την αποστολή ταξίδεψαν και οι Γιάννης Μώραλης και Γιώργος Παύλου.

 http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons