OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Στο Ρέντη Μαρινάκης, Κομινάκης...

Για ακόμη μία φορά έδειξε ότι είναι κοντά στην ομάδα, ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ο λόγος, βεβαίως, για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, συνοδευόμενος από τον Σωκράτη Κομινάκη, μετέβη το βράδυ της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου και ο β' αντιπρόεδρος των Πειραιωτών δεν θέλησαν να συνομιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές, αλλά συζήτησαν για αρκετή ώρα με τον προπονητή των "ερυθρόλευκων", Ερνέστο Βαλβέρδε. Η κουβέντα έγινε σε πολύ χαλαρό κλίμα, με τους δύο παράγοντες του Θρύλου να μην επιθυμούν σε καμία περίπτωση να αγχώσουν τους παίκτες ή τον "Τσινγκούρι".
Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι για αυτόν τον λόγο επέλεξαν να κάνουν την εμφάνισή τους στο προπονητήριο του Ρέντη αρκετή ώρα από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η προπόνηση, με αποτέλεσμα να έχει ολοκληρωθεί και το φαγητό της ομάδας. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι περισσότεροι παίκτες δεν είδαν τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, καθώς λίγο νωρίτερα είχαν αποσυρθεί στα δωμάτιά τους για να ξεκουραστούν, εν όψει της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να επαναλάβουμε τη σημασία της κίνησης των Β. Μαρινάκη και Σ. Κομινάκη. Διότι είναι σαφές ότι και οι δύο θέλουν να δουν τον Θρύλο να κερδίζει την ΑΕΚ, αλλά επέλεξαν να μην το διατρανώσουν με λόγια. Απλώς έδειξαν ότι είναι κοντά στους παίκτες και τον προπονητή, στέλνοντας σαφή μηνύματα προς όλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons