OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ο Καραγεωργίου μίκρυνε τον Εργοτέλη...

Πραγματικά είναι κρίμα για την ομάδα του Εργοτέλη, να εκτίθεται έτσι από τον προπονητή της. Ο Νίκος Καραγεωργίου είναι στον πάγκο της ομάδας της Κρήτης πέντε χρόνια. Από το 2005 για την ακρίβεια. Και μάλλον πολύ ευτυχισμένος θα έπρεπε να είναι, γιατί αν δεν του έδειχναν εμπιστοσύνη εκεί, μάλλον… γυρολόγος θα ήταν.

Αν είναι ποτέ δυνατόν έτσι, για ένα κόρνερ, να θες να πάρεις όλη την ομάδα να φύγεις! Και τι είναι δηλαδή ο Εργοτέλης; Το… καφενείο του Καραγεωργίου; Είναι ντροπή και το πιστεύω, ότι αδίκησε ένα σύλλογο που ως τώρα έχει δείξει άλλα σημάδια. Δεν θα σταθώ εγώ στο αν ο Ρουμπάκης είναι άλλος… παίκτης με τον Παναθηναϊκό και άλλος με τον Θρύλο. Αν ο Σαρρής για παράδειγμα πάει να… φάει Μιραλάς (τώρα) και Πάντελιτς (στο τότε πρώτο ημίχρονο).
Ο Εργοτέλης παίζει στα μεγάφωνα του γηπέδου του, τον ύμνο της αντίπαλης ομάδας. Παλιότερα είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τους κ.κ. Τζώρτζογλου, Σουλτάτο. Στην εφημερίδα "Sportime" τότε, έβλεπα ανθρώπους με όραμα, πίστευαν στον Εργοτέλη και καλά έκαναν. Κανείς δεν μπορούσε να τους προσάψει τίποτα. Μάλιστα, νίκησαν και τον Ολυμπιακό και καταγράφαμε την πραγματικότητα. Όπως πάντα.

Τώρα λοιπόν κύριε Καραγεωργίου, δεν μπορείτε να μιλάτε! Να έχετε παράπονο! Δηλαδή ο Εργοτέλης δεν έχει ευνοηθεί ποτέ; Δεν νομίζω. Και στην τελική, ο Ολυμπιακός δεν ευνοήθηκε σε αυτό το ματς. Γιατί σε εκείνο το πρώτο ημίχρονο δεν του δόθηκε ένα πέναλτι και του ακυρώθηκε ένα κανονικό γκολ. Επίσης αντί για πέντε κίτρινες κάρτες, είχατε αντικρίσει από τον Γιάχο μία.

Στο ματς της Τετάρτης, επίσης υπάρχει μια φάση για πέναλτι και χαρίστηκαν ξανά μία-δύο κάρτες. Και κάθεται ο Καραγεωργίου να πάρει μια ομάδα με τη δική της ιστορία από το γήπεδο, γιατί δόθηκε ένα κόρνερ αντί άουτ, όπως πιστεύει ο ίδιος. Δείτε τη φάση σε ριπλέι. Ο Γιάχος είναι δύο μέτρα από τη φάση και ο βοηθός… είκοσι. Ο Ριέρα πάει αμέσως για κόρνερ και παθαίνει… πλάκα όταν αρχικά βλέπει το βοηθό να δίνει άουτ.

Προφανώς ο κ.Καραγεωργίου χαλάστηκε ιδιαίτερα, γιατί δεν βγήκε το… δώρο που ήθελε να κάνει προς την Παιανία μεριά! Εγώ αν ήμουν Παπουτσάκης πάντως, θα έψαχνα ήδη τον αντικαταστάτη του! Εκτέθηκε ο σύλλογος, από μία… παράσταση του προπονητή του που έχει βγάλει καλό μεροκάματο εκεί τόσα χρόνια.
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ http://www.gavros.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons