OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Κόψτε της τα φτερά...

Ελάχιστες ώρες απέμειναν πριν από το παιχνίδι του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ για την 12η αγωνιστική, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 (NS1). Με Ντουντού και Ουρτάδο ο Θρύλος.
Νίκη που θα την δώσει την δυνατότητα να παραμείνει σε θέση ισχύος στην υπόθεση τίλος θέλει η ομάδα του Πειραιά, η οποία, όπως τόνισε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε στους παίκτες του δεν θα πρέπει να επαναλάβει τα λάθη που έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ.
Άλλωστε, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, οι ερυθρόλευκοι θα έχουν αυξήσει την διαφορά τους από τους κιτρινόμαυρους στους 14 βαθμούς και στην ουσία θα τους έχουν εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Με Ουρτάδο και Ντουντού

Στα αμιγώς αγωνιστικά νέα ο Ερνέστο Βαλβέρδε όπως όλα δείχνουν δεν θα ξεκινήσει τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος ακόμα δεν είναι 100% από αγωνιστικής πλευράς. Ο Βάσκος είναι πολύ πιθανόν να χρησιμοποιήσει ως αλλαγή τον Αργεντινό εφόσον αυτό κριθεί σκόπιμο.

Αναλυτικά η ενδεκάδα που θα ρίξει στην μάχη ο Βαλβέρδε θα αποτελείται από τους: Πάρντο, Μοδέστο, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλο, Ποτουρίδη, Ουρτάδο, Ντουντού, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ και Μιραλάς.

Στον πάγκο ως εναλλακτικές λύσεις ο Βάσκος θα έχει τους: Νικοπολίδη, Πάντελιτς, Μήτρογλου, Νέμεθ, Γ. Παπαδόπουλο, Φετφατζίδη και Ιμπαγάσα.
 http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons