OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Οι παρατηρήσεις του Βαλβέρδε...

O Bαλβέρδε έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του για την απόδοση τους στο πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ και τους συνέστησε την προσοχή ενόψει Εργοτέλη, τονίζοντας τους πως η νίκη είναι απαραίτητη. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη που πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές του απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά στην ομιλία που έκανε στους παίκτες του λίγο πριν από την προπόνηση στο Ρέντη, στάθηκε στους προβληματισμούς του όσον αφορά την απόδοση των ερυθρολεύκων στο πρώτο ημίχρονο, καθώς η ομάδα δεν έπαιξε όπως θα ήθελε. Ο Ισπανός τεχνικός συνέστησε την προσοχή σε όλους ενόψει του αγώνα με τον Εργοτέλη και τόνισε πως η νίκη είναι απαραίτητη στην Κρήτη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε πως οι τρεις βαθμοί που κατακτήθηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύτιμοι, αλλά ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να προσέξουν τα λάθη που έκαναν στον αγώνα, ώστε να μην τα επαναλάβουν στο μέλλον. Δεν άρεσαν στον Ερνέστο Βαλβέρδε ορισμένα πράγματα που έκαναν οι παίκτες του, όπως το γεγονός πως δεν πρέσαραν ψηλά τον αντίπαλο, το ότι οι γραμμές είχαν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους και κυρίως πως οι ερυθρόλευκοι δεν μπορούσαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους στο πρώτο ημίχρονο, καθώς οι Θεσσαλονικείς βρήκαν πάτημα να κυκλοφορήσουν την μπάλα στη μεσαία γραμμή.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε στους ποδοσφαιριστές του πως έκαναν βιαστικές επιλογές στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης, τους σχολίασε πως σε πολλές φάσεις δεν είχαν καθαρό μυαλό στις επιλογές τους και τους υπογράμμισε πως όλα αυτά δεν θα πρέπει να επαναληφθούν ξανά, ειδικά τώρα στα κρίσιμα παιχνίδια απέναντι σε Εργοτέλη και ΑΕΚ, όπου οι ερυθρόλευκοι θέλουν μόνο νίκες σε αυτά τα δύο ματς, ώστε να διατηρηθούν μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία της Superleague.

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons