OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Το "ερυθρόλευκο" κάστρο

Με οδηγό το γήπεδο "Καραϊσκάκη", ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την 11η αγωνιστική.
Οι "ερυθρόλευκοι" είναι η μοναδική ομάδα πλέον χωρίς απώλειες στην έδρα της με έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και εντυπωσιακό απολογισμό τερμάτων(18-1).



Παράλληλα όμως ο Κέβιν Μιραλάς είναι το βαρύ πυροβολικό στην επίθεση καθώς για δεύτερο αγώνα μετά από αυτό με τον Πανιώνιο πέτυχε δύο γκολ και έφτασε συνολικά τα επτά, όντας με διαφορά ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Οι Πειραιώτες διαθέτουν την καλύτερη επίθεση(23) και την καλύτερη άμυνα(5) στην Σούπερ Λίγκα ενώ μετρούν και τις περισσότερες νίκες(8).

Ο Ολυμπιακός έχει τρεις βαθμούς λιγότερους σε σχέση με πέρυσι την αντίστοιχη περίοδο ενώ διέκοψε το σερί του ΠΑΟΚ, τον οποίο νίκησε μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και πλέι οφ, την προηγούμενη σεζόν.

Στην αντίπερα όχθη ο "Δικέφαλος του Βορρά" γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και ενώ φέτος η άμυνα του δεν έχει τις ανάλογες επιδόσεις με πέρυσι(σ.σ έχει δεχτεί 12 τέρματα). Οι "ασπρόμαυροι" μετρούν τέσσερις βαθμούς λιγότερους σε σχέση με πέρυσι μετά την 11η αγωνιστική.
www.sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons