OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Πρέσβη, άντε γεια...

Φάπα-station 3
 Το πάρτι στο ΟΑΚΑ τελείωσε. Η Μπαρτσελόνα καθάρισε με 3-0 με γκολ των Πέδρο (2), Μέσι και ο θίασος ολοκλήρωσε τις παραστάσεις του.

Οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν την πιο αστεία έδρα στην Ευρώπη και φυσικά, ομάδα, έδωσαν νέο σόου στο ΟΑΚΑ και φυσικά έχασαν τα αυγά και τα πασχάλια. Δράστες οι Πέδρο (2), Μέσι με τον Τζόρβα από τη μεριά του να μην μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα. Ίσως, αν είχε κάποια ρακέτα στη διάθεσή του, τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, αλλά επειδή δεν την είχε, φανερώθηκε ξανά πόσα απίδια πιάνει αυτός ο πορτιέρο, που είναι και στην Εθνική ομάδα. Τροχονόμος ο... Άλεξ, θίασος η βαζέλα και τα γλέντια ξεκίνησαν και πάλι.

Εξήντα χιλιάδες άνθρωποι είπαν να δουν live την παράσταση του πρέσβη και πραγματικά τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, αν σκεφτεί κανείς πως απομένει ακόμα μία, αλλά έξω από τα σύνορα της Ελλάδας. Συγκινητικοί οι βαζέλες οπαδοί, που είπαν το... ύστατο χαίρε στη μεγάλη αυτή ομάδα, που για δύο μήνες, έκανε τα βράδια μας αξέχαστα.

Φανταστείτε να μην είχα και ματς-φωτιά την ερχόμενη Δευτέρα με τη Ρεάλ Μαδρίτης... Κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα και στοιχειώδη πάνω στο χορτάρι, το υπερσύγχρονο PS3 έκανε πλάκα στο... Game Boy στο ΟΑΚΑ. Ένα 0-3 στο χαλαρό για την Μπαρτσελόνα απέναντι στα τοσοδούλικα πράσινα ανθρωπάκια, που νόμιζαν ότι αποτελούσαν και αντίπαλο. Με επίδειξη χασμουρητού στον αγωνιστικό χώρο, οι Καταλανοί έβαλαν σβηστα τρία μπαλάκια στον Alexis και πλέον η ομάδα με το μαρούλι παίρνει τα μπογαλάκια και πάει στον αγύριστο της Ευρώπης. Αρκετά ταλαιπώρησε φέτος το ποδόσφαιρο και την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Θα χρησιμοποιήσω ατάκα συναδέλφου: "Αν ήσουν τίμια μωρή UEFA, θα έδινες wild card στον Θρύλο για να παίξει με τους κορυφαίους". Εμ, οι ομαδάρες πρέπει να παίζουν εκεί και όχι οι θίασοι. Ας όψεται όμως το περσινό έγκλημα όλης της χρονιάς και το φετινό τραγικό ξεκίνημα και τον αποκλεισμό από νωρίς φέτος στην Ευρώπη. Για να επανέλθουμε όμως στα πεπραγμένα του ΟΑΚΑ, οι 65.000 φίλοι του "τριφυλλιού" κουνούσαν αρχικά μερικά σημαιάκια, μετά έβλεπαν με πασατεμπάκι και δίχως φωνή το ματς (απελπιστική η ατμόσφαιρα...), την ώρα που στο χορτάρι οι παίκτες του Γκουαρντιόλα μόνο που δεν σκάλιζαν τη μύτη τους από την πλήξη και την βαρεμάρα. Ακόμα και έτσι όμως, έβαλαν το τρίμπαλο στον Tzorvas και τον κράτησαν μαζί με τους συμπαίκτες του στην υπόγα του ομίλου.

Τελευταίος και καταϊδρωμένος ο Παναθηναϊκός με... καμία νίκη σε πέντε ματς, ενώ θα πρέπει να τονιστεί το πόσο "κολαστήριο" ήταν φέτος η έδρα του. Κανένα γκολ, μια "κούτσικη" ισοπαλία στο σβηστό με την Ρουμπίν Καζάν και δυο ήττες για πλάκα από Κοπεγχάγη και Μπαρτσελόνα. Μακράν η χειρότερη ομάδα από τις 32 της διοργάνωσης, άντε μαζί με την Ζίλινα και την Μπούρσασπορ. Να μη λέτε ότι δεν είμαστε και αντικειμενικοί...

"Φωτιά" είναι μπροστά η Πανάθα. Ένα ολόκληρο τέρμα με τον "ουίσκι κόκα κόλα", την ώρα που ο Σισέ και οι υπόλοιποι έχασαν το πολύ τέσσερις ευκαιρίες σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Κόντρα στους Καταλανούς στο ΟΑΚΑ, όλη κι όλη μια ευκαιρία με τον Γάλλο φορ και από εκεί και πέρα, όπως συνηθίζουμε να γράφουμε, ο Παναθηναϊκός αποτέλεσε το ταπεινό χαμομηλάκι, το ήσυχο κουταβάκι που έγινε έρμαιο των διαθέσεων μιας αντιπάλου που πραγματικά βαριόταν. Οι Πέδρο (27' και 69') και Μέσι (62') έβαλαν τα "τεμάχια" και οι πράσινοι εκ νέου τελευταίοι και καταϊδρωμένοι στο γκρουπ τους. Μην ξεχνάμε και το πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής σε κράτημα του Καντέ στον Πέδρο και ενώ το σκορ ήταν 0-1. Μαγκιά να έχεις τον ρέφερι μαζί σου ακόμα και με την Μπάρτσα για αντίπαλο. Σε αυτά είναι πρώτος μια ζωή ο πρέσβης...

Πως το έλεγε και εκείνη η φίλα προσκείμενη εφημερίδα; Κάτι για να... καταπιεί κάποιος τον Μέσι έγραφαν. Τί ώρα;;; Καλό πάντως... Ξέρουμε και άλλο ένα με τον Μπόμπο! Καλή χώνεψη και εις ανώτερα. Πλέον, περιμένει ο Ολυμπιακός και εκεί θα υπάρξουν χειρότεροι εφιάλτες. Στο... Greek League κουμάντο κάνει μόνο ο ερυθρόλευκος αυτοκράτορας.

Υ.Γ. Συγκλονιστικό ξεκίνημα για τον... Φουρέιρα. Σούπερ, εξαιρετικός, ανεπανάληπτος.

Υ.Γ2. Μεγάλο κατόρθωμα ακόμα το ότι... χάρισαν την πρώτη εκτός έδρας νίκη για φέτος στην Μπαρτσελόνα στην Ευρώπη.

Υ.Γ3. Οι τελικές 3-18. Μιλάμε έπαιξαν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας οι πράσινοι... Στην εστία ήταν 1-10 οι προσπάθειες. Ε ρε κάτι ύπνους ο Βαλντέζ. Βίκτορ ξύπνα, τελείωσε το ματς!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons