OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Πάμε για πρωτάθλημα...

Να μαζέψουν τα... συντρίμμια που προκάλεσε η αναπάντεχη ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ καλούνται παίκτες και προπονητής του Ολυμπιακού. Τα κεφάλια μέσα και νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Ο Θρύλος των αρκετών αστέρων δεν κατάφερε το Σάββατο να υπερκεράσει το εμπόδιο μίας ομάδας, η οποία φέτος είναι καταδικασμένη να παλεύει για να κερδίσει μία θέση στα πλέι οφ της Super League. Ο τρόπος που αντιμετώπισαν οι ερυθρόλευκοι το ματς είναι απαράδεκτος, καθώς πίστευαν ότι μόνο με τις φανέλες θα μπορούσαν να αποδράσουν από τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους. Αδιαμφισβήτητα η ομάδα του Πειραιά ακόμα και μία πολύ άσχημη βραδιά της, ήταν καλύτερη από την ΑΕΚ, η οποία ήξερε πως μόνο με το "θαύμα" του 90' μπορούσαν να πάρουν τη νίκη.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ως αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος θα πρέπει άμεσα να αφυπνίσει τους παίκτες του, οι οποίοι θα πρέπει να καταβάλουν ακόμα περισσότερη προσπάθεια προκειμένου να κατακτήσουν το νταμπλ.

Τα παθήματα να γίνουν μαθήματα...

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος, τα μάτια των παικτών του Ολυμπιακού δεν γυάλιζαν στο ΟΑΚΑ. Επηρεασμένοι από το γεγονός ότι οι αντίπαλοι τους ήταν 11 βαθμούς πίσω, θεώρησαν πως θα είχαν ένα εύκολο βράδυ στο Στάδιο της Καλογρέζας. Παρά τις αρκετές και σημαντικές τους απουσίες, οι Πειραιώτες νόμιζαν πως θα πάρουν το "τρίποντο", δίχως να... ιδρώσουν.

Όντως η διαφορά των δύο ομάδων είναι τόσο μεγάλη που αν ήταν ελάχιστα πιο σοβαροί θα είχαν συλλέξει τρεις ακόμα πολύτιμους βαθμούς και σήμερα απλά θα μιλάγαμε για μία νίκη με σβηστές τις... μηχανές. Η μπάλα, όμως, τιμωρεί και ειδικά τους υπερόπτες. Ο νόμος του ποδοσφαίρου είναι αμείλικτος και ευτυχώς που οι ερυθρόλευκοι έχουν όλα τα χρονικά περιθώρια για να δουν τα λάθη τους, να βελτιωθούν σε όλους τους τομείς και να βγουν πιο δυνατοί, ενόψει της συνέχειας. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει τις ικανότητες να διαχειριστεί την κατάσταση και να μην ξαναδούμε φαινόμενα ο Θρύλος να... ανασταίνει πεθαμένους.

Νέα αρχή στο πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχασε το... μαξιλαράκι ασφαλείας, αλλά παραμένει σε θέση ισχύος στην υπόθεση τίτλος. Το γεγονός ότι βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος του δίνει την δυνατότητα να δουλέψει με ηρεμία, προκειμένου να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα που θα του χαρίσουν στο τέλος τον πολυπόθητο τίτλο.

Η ομάδα χρειάζεται την στήριξη όλων μας, ειδικά τώρα που προέρχεται από μία ήττα. Άλλωστε, μιλάμε για ένα ολοκαίνουριο ρόστερ με 13 προσθήκες παικτών, οι οποίοι είναι δεδομένο πως θα έχουν αυξομειώσεις στην απόδοση τους. Ο Θρύλος είναι πρώτος και βάσει λογικής θα παραμείνει ως τέλος εκεί, αρκεί να βγάλει στο γήπεδο τις... πραγματικές του δυνατότητες. 
http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons